GIVRUM – LÆR AT REDESIGNE I DE SOCIALE OG KREATIVE VÆRKSTEDER

Hos GIVRUM kan du prøve kræfter med redesign og få inspiration til genanvendelse af brugte ting og materialer. Alle er velkomne i det sociale fællesskab på Frederiksberg, der hver uge samler både børn og voksne i de sociale værksteder.

Besøg GIVRUM på Frederiksberg eller på deres hjemmeside, Instagram og Facebook

Det er både sjovt, kreativt og miljøvenligt at genbruge frem for at smide ud. Hos GIVRUM kan du derfor benytte de gratis åbne værksteder i løbet af ugen eller deltage i forskellige kreative workshops, hvor nysgerrige sjæle i alle aldre kan være med. Og du behøver ikke være en haj med nål og tråd eller sav og hammer for at deltage, for i værkstedet vægter det sociale fællesskab højere end produktion og kreative evner!

GIVRUM hører sammen med Diakonissestiftelsens genbrugsbutik, Loppeshoppen, og der bliver arbejdet med forskellige værktøjer og genbrugsmaterialer, som bliver doneret til formålet. Du kan derfor komme til at arbejde med garn, stofrester, gamle møbler og andre boligting i sjove materialer. De kreationer, der fremstilles i værkstederne, kan enten tages med hjem eller sælges i Loppeshoppen, som donerer overskuddet af salget til Diakonissestiftelsens sociale arbejde med udsatte borgere.

Adresse: Søndre Fasanvej 2, 2000 Frederiksberg 
Kontakt og åbningstider: www.diakonissestiftelsen.dk/kreative-faellesskaber

Hold øje med de forskellige kreative workshops, hvor du gratis kan komme og lære tips, tricks og teknikker til, hvordan du for eksempel omdanner garnrester til sjove og brugbare hverdagsting. Bestem selv, om dine kreationer skal med hjem, gives som en gave eller sælges videre til et godt formål i Loppeshoppen.

 

Redesign, upcycling, genbrug…kært barn har mange navne, og der er ingen grænser for, hvad der kan laves af kreative ting i værkstederne, når fantasien får frit løb!

 

Udover de kreative workshops, kan du benytte de forskellige åbne værksteder i løbet af ugen. Besøg for eksempel Krealoppen, hvor der bliver strikket, syet og hæklet eller Værkstedsloppen, hvor der repareres og istandsættes. Se åbningstider for de forskellige værksteder på Diakonissestiftelsens hjemmeside.

Du finder GIVRUM her: