Genskabt Vintage – glædestrålende second hand og pop-up events

Bring flere farver ind i dit liv med skønne genbrugsfund fra Genskabt Vintage. I den stemningsfulde butik hersker et indbydende univers af farverige tekstiler, smukke snit og spektakulære mønstre på tværs af fashion, interiør og livsstilsprodukter.

Besøg Genskabt Vintage på Vesterbro i København eller på deres hjemmeside,
Facebook og Instagram.

Vores verden er propfuld af lækre gamle sager, der rummer masser af kvaliteter og en god fortælling. Et udpluk af disse har fundet vej til hylderne hos Genskabt Vintage, der med sans for æstetik, kvalitet og stil, håndplukker de bedste varer til butikken. På reoler og stativer hænger derfor flotte kjoler, pompøse sko, blikfængende neglelakker og matchende accessories. I løbet af året huser butikken også forskellige spændende kunst-udstillinger, foredrag og workshops.

Genskabt Vintage startede oprindeligt som netbutik på Instagram med fysiske pop-up-shops, hvor indehaver, Rikke Nørregaard Jensen, med samme gode humør skabte begejstring omkring second hand og vintage. I maj 2019 åbnede den fysiske butik, hvor Rikke for alvor fik mulighed for at folde konceptet ud i sit elskede bykvarter, Vesterbro i København. Rikke har med sin baggrund som arkitekt en stor sans for former, farver og funktionalitet, hvilket kommer til udtryk i butikkens indretning og sortiment. Alle detaljer er gennemtænkt, og som kunde får du også hjælp til at klæde din krop i tøj, der fremhæver dens bedste features, og afspejler lige præcis den du er.

Læs mere på Genskabt Vintage’s hjemmeside, hvor du også kan holde dig opdateret på kommende events, udstillinger og workshops.

Adresse: Dybbølsgade 66, 1721 København V
Kontakt og åbningstider: www.genskabtvintage.dk

Som individer er vi forskellige, og det skal selvfølgelig også afspejles i vores indretning og tøjstil. Hos Genskabt Vintage har tøjet masser af kant med lækre detaljer, der skiller sig ud i mængden. Du finder både fest- og hverdagstøj i mønstre og modeller, der hverken er masseproduceret eller dikteret af moden.

 

Udover tøj og tilbehør finder du også vintage glas, møbler og andet interiør med samme skønne kant. Rikke lader også fortid og nutid krydse hinanden ind imellem, når nye bæredygtige designvarer med en grøn mission tages i kommission i butikken.

 

Rikke er oprindeligt fra København, og har boet rundt omkring i de forskellige brokvarter. Men Vesterbro stjal hendes hjerte, og det var en drøm at åbne butik netop her. Lokalmiljøet betyder derfor meget, hvilket tydeligt kan mærkes i butikken. Her er der nemlig højt til loftet og åbne arme, når trofaste kunder og nysgerrige sjæle inviteres indenfor til sjove events og sociale arrangementer.

Du finder Genskabt Vintage her: