GENFUND – ANTIKVITETER OG DANSK RETRO-DESIGN FRA 50′- OG 60’ERNE

Genfind gamle danske designermøbler og andre klassikere indenfor bolig og mode hos Genfund. Butikken opkøber dødsboer på Sjælland, og hjælper velbevarede antikviteter med at finde nye hjem.

Besøg Genfund på Frederiksberg eller på deres hjemmeside, Instagram og Facebook

Hylderne hos Genfund bugner af antikviteter, gamle designervarer og mærkværdige retro-genstande fra 50′ og 60’erne. Du finder derfor et bredt udvalg af kendte og ukendte genbrugssager indenfor blandt andet keramik, møbler, lamper, bøger, køkkenting, smykker og andre kategorier, der knytter sig til en retro-inspireret indretning af hjemmet og klædeskabet.

Der kommer dagligt nye varer til i sortimentet, da Genfund hele tiden er på udkig efter spændende genbrugssager til butikken. Hvis du som privatperson ligger inde med antikviteter, som du ønsker at sælge videre, kan du derfor henvende dig i butikken og få et tilbud på dine ting. Genfund opkøber også dødsboer i udvalgte byer på Sjælland, og du kan derfor også få et uforpligtende tilbud på en delvis eller totalrydning af et rest- eller dødsbo, hvor tømning og oprydning overlades helt til Genfund.

Adresse: Borups alle 144, 2000 Frederiksberg
Kontakt og åbningstider: www.genfund.dk

Nye varer i butikken lægges løbende op på Genfunds Instagram og Facebook-profil. Her kan du købe og reservere varer online, og afhente dine nye genbrugsfund indenfor 24 timer.

 

Sortimentet i butikken på Frederiksberg spænder fra sjove retroting til gamle antikviteter, og uanset hvilke varer du er på udkig efter, vil du med garanti kunne finde et godt match, der ikke sprænger dit budget.

 

På Genfunds hjemmeside kan du følge med i, hvilke ting butikken er interesserede i at købe. For eksempel er smykker, porcelæn og mønter blandt nogle af de kategorier, som er i høj kurs.

Du finder Genfund her: