Gågrøn – produkter til en bæredygtig hverdag

Økologiske gaver og grøn inspiration pakket ind i en god fornemmelse af at gøre en forskel – også når man køber nyt.

Besøg GåGrøn på Nørrebro eller på deres hjemmeside med webshop, Instagram og Facebook

Det føles lidt som at træde ind i en skattekiste fyldt med ting, du bare må eje. Der er så mange gode ting og sager, og GåGrøn er det perfekte sted at finde lækre grønne og økologiske gaver til babyer og børn, kæresten, familien eller hvem du nu kender, der fortjener noget godt. Dig selv, måske.

Alt hvad du får her er produceret under etiske og miljømæssige ansvarlige forhold, så du kan shoppe amok med god, grøn samvittighed. Her kender de historien bag det, der sælges, og du kan finde unikke og funktionelle designs og brugsting i fx. bambus, træ, palmeblade eller økologisk bomuld. Smut ind forbi og spørg løs – der er mange gode historier at fordybe sig i.

Adresse: Jægersborggade 48, kld., 2200 København N
Kontakt og åbningstider: www.gagron.dk

zuperzozial-saet-love-_-ged

Du kan blandt andet få disse skønne tallerkener og kopper til børn. De her med dyr er bionedbrydelige og og kan oven i købet vaskes i maskine.

reflect-532-ml-brushed-stainless

Denne smukke vandflaske i rustfri stål skiller sig ud fra mængden med et æstetisk låg dekoreret med bambus. Flasken er nem at have med i tasken, så du altid har frisk drikkevand til rådighed. Låget er 100% tætsluttende, og det pratiske øje gør, at flasken er let at bære i en finger eller hænge på tasken eller barnevognen med en karabinhage.

palmebladsskal_12x7_cm

Dæk et smukt og bæredygtigt bord med naturens materialer. Disse rustikke tallerkener af nedfaldne palmeblade er meget stabile og velegnede til både kold og varm mad. Da materialet er 100% naturligt kan farvespil, struktur og tykkelse variere en smule. Når du ikke kan genbruge tallerkenerne mere, kan de smides på komposten og derved igen indgå i naturen.

Du finder GåGrøn her: