FRØKEN ØKO – BIODYNAMISKE DAGLIGVARER OG LÆKRE HVERDAGSSPECIALITETER

I den hyggelige genbrugsindrettede helsekostforretning på Nørrebro finder du lækre biodynamiske og økologiske udgaver af alle de fødevarer og produkter, du har brug for i din hverdag.

Besøg Frøken Øko på Nørrebro eller på Facebook

Frøken Øko er én af de helt nye spillere på banen, når det kommer til at fremme bæredygtige hverdagsprodukter. Ambitionerne er høje i den holistisk-tænkende helsekostbutik, der miljøbevidst pakker gavekurve ind i kasser og papir fra varelevering og anvender indkøbsnet fremstillet af gamle lagener og dynebetræk.

Der er masser af kærlighed at mærke i den lille butik, der gør det nemt at samle dine bæredygtige indkøb. Butikken er nemlig fyldt med alt fra hverdagsvarer, specialiteter og superfood til legetøj, interiør og gaver. Det betyder, at du eksempelvis kan handle naturlige hår- og kropsplejeprodukter, tandpasta og fødevarer som tørrede bær og nødder, the, kornkaffe, slik og chokolade. Min. 85% af produkterne er økologiske eller biodynamiske, og mange er også veganske. Der er generelt fuld fokus på sundhed og velvære, og du kan derfor også tanke op på vitaminerne med en lang række kosttilskud som B12, D-vitamin, multivitaminer og Omega-3 under dit besøg hos Frøken Øko.

Adresse: Heimdalsgade 6A, 2200 København
Kontakt og åbningstider: www.facebook.com/froekenoeko

Frøken Øko er sat i verden af iværksætter Perle Karoline Lassen, med målet om at skabe en nærværende forretning, hvor kunder kan træffe økologiske og bæredygtige valg og sendes ud ad døren med et smil.

 

Der findes mange forskellige produkter i butikken, og Frøken Øko bestiller også gerne andre varer hjem, hvis du har særlige ønsker.

 

Lad dig inspirere til en grønnere hverdag i flere aspekter i din hverdag med de mange sjove, lækre og nytænkende produkter på hylderne.