FRBDAGE -Oplev grønne Frederiksberg i rickshaw

Fri entré: Tag med på et grønt eventyr og smag, føl og duft, hvordan lokale ildsjæle på Frederiksberg arbejder med bæredygtighed i deres forretning. 

I samarbejde med Frederiksberg Kommune arrangerer GoGreen Danmark to grønne guidede ture under FRBDAGE, der løber af stablen fra d. 10-12. maj 2019.

Lørdag d. 11. maj fra kl. 11-13 kan du komme med rundt til dedikerede virksomheder fra GoGreen Danmark-netværket, der fortæller om deres grønne visioner og arbejdet med at skabe et bæredygtigt samfund. På to timer guides du rundt i byen på en rickshaw fra Green Events med en guide, der binder turen sammen med grønne facts og gode historier.

Book din billet her: www.billetto.dk

Læs mere om grønne aktiviteter og særlige FRB-tilbud fra GoGreen-virksomhederne på Frederiksberg her.

Tur 1: På denne tur besøger vi kreative Givrum og Loppeshoppen, der tænker medmenneskelighed og redesign ind i deres butik og værksted. Vi lægger også vejen forbi nytænkende Fælleskassen, der åbner bæredygtighedsbegrebet op med grønne investeringer, og hos Vølve røres økologiske cremer sammen med håndkraft i sæbeværkstedet. Turen krydres med økologi fra nyåbnede Konsjös og hos Textur inviterer mor og datter indenfor i syværksted, hvor tekstiler trylles om til bæredygtig mode.

Tur 2:
Bæredygtighed er både for store og små. På denne tur giver Aniel os indblik i mulighederne for at leve bæredygtigt som familie, og hos RePlay hyldes retro-legetøj med indvielsen af butikkens vintage bamsekran. Hos Salvation Army Redesign upcycles gammelt tøj til trendy mode, og i Det Økologiske Inspirationshus formidles spændende viden om natur og kultur. Vi skal også et smut forbi søerne, hvor Pauseriet byder op til solskin og afslapning med deres hyggelige økologiske hjørne-café.

Book din billet her: www.billetto.dk

Praktisk:

  • Billetten gælder for 1 person (der kan max reserveres 2 billetter per person)
  • Turene har fri entré, men har et begrænset antal billetter (først til mølle). Tilmelding er nødvendig og adgang kun gyldig med billet.
  • Turen varer 2 timer og foregår på dansk.
  • Turene foregår i åbne rickshaws med plads til to personer i hver. Cyklerne fyldes op, så enkeltpersoner vil blive placeret sammen.
  • Husk billet og påklædning efter vejret.
  • Mødetid 15 min. før afgang.
  • Der tages forbehold for aflysning af turen samt ændringer i programmet
  • Der vil være varme, vandtætte tæpper til rådighed, hvis vejret driller.

Har du spørgsmål, så kontakt GoGreen Danmark på amanda@gogreendanmark.dk og tlf. 28900573.

Få også et overblik over grønne aktiviteter og tilbud fra GoGreen-virksomheder under FRBDAGE ’19 her.

Bliv inspireret til flere grønne oplevelser, og planlæg din egen grønne rute med vores app ‘GoGreen Guide’, der kan downloades gratis på App Store og Google Play.