FOKUS KALENDER – ELEGANT KALENDERBOG I MILJØVENLIGE MATERIALER

Få styr på hverdagen og ro i sindet med den indtagende fOkus kalender, der med sine miljøvenlige materialer og inspirerende illustrationer hjælper dig med at holde et bæredygtigt fokus hele året rundt.

Besøg fOkus kalender online på deres hjemmeside eller på deres Instagram og Facebook

Det er ikke alle aspekter af vores hverdag, der behøver blive digitaliseret, effektiviseret og frarøvet sin fysiske sanselighed. Kalenderen i bogformat fra fOkus kalender er et godt eksempel på, hvordan lyden og duften af papir kan bringe én helt ned i gear, og lægge op til fordybelse og kreativitet. På det lækre cremefarvede genbrugspapir kan du nemlig skabe overblik over ugens aftaler og to do’s, holde dig ajour med årets helligdage og slippe fantasien løs på kalenderens dekorative notessider.

Den skønne svanemærkede kalender produceres i Danmark, og er en bæredygtig udgave af den velkendte lommekalender. Omslaget er lavet i genbrugspapir, kalendersiderne er fremstillet af FCS-certificeret papir, og elastikken på omslaget FSC-certificeret Fair Rubber gummi. Hele kalenderen bindes sammen af et charmerende læsebånd i økologisk uld. Undervejs i kalenderen støder du også på smukke tegninger og små historier, som kaster harmoni, elegance og enkelthed over dine daglige gøremål på fineste vis.

Find forhandlere på: www.fokus-kalender.dk

fOkus-kalenderen har med sine 20,5 cm * 14 cm en perfekt taskestørrelse, som gør det muligt at have den med rundt på farten. 55 ud af de ialt 192 sider er dedikeret til noter, skitser og fri fantasi med sine prikkede og blanke notessider.

 

Cremefarvet papir, nøddebrunt omslag og illustrationer i blide toner. Den på alle måder jordnære kalender  trykkes lokalt på Eks-skolens trykkeri på Nørrebro.

 

Der er noget at se frem til hver uge. I 2019 prydes fOkus-kalenderen med poetiske tekster af Charlotte Monica Bredsted og smukke botaniske illustrationer.