fOkus kalender – grafisk smuk kalender i miljøvenlige materialer

Få styr på hverdagen og ro i sindet. Bøgerne fra fOkus kalender skaber daglig glæde med sine miljøvenlige materialer og inspirerende illustrationer, og hjælper dig til at holde et bæredygtigt fokus hele året rundt.

Besøg fOkus kalender online på deres hjemmeside med webshop eller på deres Instagram og Facebook

Det er ikke alle aspekter af vores hverdag, der behøver blive digitaliseret, effektiviseret og frarøvet sin fysiske sanselighed. Kalenderen i bogformat fra fOkus kalender er et godt eksempel på, hvordan lyden og duften af papir kan bringe én helt ned i gear – og samtidig lægge op til fordybelse og kreativitet. På det lækre naturfarvede papir kan du nemlig både skabe overblik over ugens aftaler og to do’s, holde dig ajour med årets helligdage og slippe fantasien løs på kalenderens dekorative notessider.

Den skønne svanemærkede kalender produceres i Danmark, og er en bæredygtig udgave af den velkendte lommekalender. Omslag og kalendersider er fremstillet i FCS-certificeret papir, læsebåndet er GOTS-certificeret bomuld, og elastikken på omslaget er FSC-certificeret Fair Rubber. Undervejs i kalenderen støder du også på smukke tegninger og små historier, som kaster harmoni, elegance og enkelthed over dine daglige gøremål på fineste vis. Skal du holde styr på hele familien, findes kalenderen også som årskalender til væggen, og vil du give tankerne frit spil, kan du supplere din kalender med notesbøger i samme matchende design.

Læs mere på fOkus kalenders hjemmeside, hvor du også finder en liste over fysiske forhandlere rundt omkring i Danmark. 

Kontakt og webshop: www.fokus-kalender.dk

fOkus-kalenderen har med sine 20,5 cm * 14 cm en perfekt taskestørrelse, som gør det muligt at have den med rundt på farten. 55 ud af de i alt 192 sider er dedikeret til noter, skitser og fri fantasi med sine prikkede og blanke notessider.

 

Der er styr på detaljerne -også når det kommer til produktion og valg af materialer. Både kalender og notesbog er nemlig fremstiller i forskellige typer bæredygtige materialer, og de færdige bøger trykkes hos kooperativet Eks-skolen på Nørrebro i København.

 

I 2020 blev fOkus kalender meget velfortjent udvalgt til én af ‘Årets Bedste Bogarbejde 2020’ af Foreningen for Boghåndværk! I 2021 tager illustrationer og cirkeltekster afsæt i naturens mystiske og fascinerende univers af svampe og myselia.