FLOW SUSTAINABLE LIVING – VISIONÆR ØKO-CAFE OG BÆREDYGTIGT LIVSSTILSUNIVERS

Få inspiration til en bæredygtig hverdag for hele familien hos nyåbnede Flow, der byder indenfor til økologiske forfriskninger, inspirerende events og miljøvenlige produkter til børn og voksne.

Besøg Flow Sustainable Living i Faaborg eller på deres webshopInstagram og Facebook

Bæredygtighed skal sanses, smages og opleves, og hos Flow får du masser af viden hele vejen rundt, så du nemt kan træffe ansvarlige valg i din hverdag. Den kombinerede butik og café har både økologisk godt til ganen, rene kemifri kropsplejeprodukter og fashionable ting i bæredygtige materialer til garderoben, boligen og børneværelset.

Det indbydende bæredygtighedsunivers er et rigtig godt sted at starte, hvis du har et nysgerrigt grønt hjerte, og gerne vil holdes opdateret på den grønne front. Udover at være et hyggeligt samlingssted for børn og voksne, kan du i løbet af året også komme med til lærerige events med et bæredygtigt twist. Her kan du blandt andet blive klogere på produkter og begreber indenfor bæredygtigt forbrug på en sjov, social og inspirerende måde. Hold øje med kommende events på Flow Sustainable Living’s Facebook-side, hvor du også kan følge med i de mange andre spændende initiativer, som teamet bag det grønne mødested har på tegnebrættet.

Adresse: Torvegade 10E, 5600 Faaborg
Kontakt og åbningstider:
www.facebook.com/flowsl.dk

Siden maj 2018 har Flow fungeret som grønt samlingspunkt, hvor byens borgere og nysgerrige fra nær og fjern kan mødes i hverdagen og til arrangementer i caféen. Temaerne er mange, og i kalenderen finder du blandt andet vin-arrangementer, make up-aftener og fødselscaféer.

 

Teamet hos Flow kender producenterne bag produkterne i butikken, og sætter stramme krav til produktion og materialer – hvad end der er tale om rom, bamser, hudplejeprodukter, undertøj eller fashion-artikler.  Find de lækre produkter i butikken eller online på Flow’s webshop.

 

Flow har fokus på slowshopping og produkter til hele familien, og du kan trygt tage børnene med, når du skal udforske de gode produkter eller nyde en kop kaffe. I den hyggelige café finder du nemlig et særligt familierum med ammehjørne, pusleplads og masser af plads til leg. Flow har også sit eget brand og produktserie, MiniHome, der designer skønt interiør og brugsting til børn og voksne i bæredygtig bambus.

 

I caféen kan du slå dig ned med smagfulde kager, smoothies, kaffe og kolde drikkevarer såsom saft, kokosvand, vin og sodavand. Udvalget er hovedsageligt økologisk og lavet på danske råvarer. Du kan også sammensætte en gavekurv med produkter fra det lækre sortiment, og lade andre i din omgangskreds opleve, hvor godt bæredygtighed smager!

Du finder Flow Sustainable Living her: