FIRST CLASS SECOND HAND – KØB OG SALG AF BRUGT DESIGNERTØJ

Hos First Class Second Hand kan du spare penge på brugt designertøj og sælge ud af dit klædeskab på kommissionbasis. I butikken samles modebrands på kryds og tværs, så både du, miljøet og andre stylistas oplever glæden ved at lade god fashion gå i cirkulation.

Besøg First Class Second Hand på Frederiksberg eller på deres hjemmeside, Instagram og Facebook

Der er mange fordele ved at fylde sin garderobe med genbrugstøj, og når du handler hos First Class Second Hand kan du oven i købet iføre dig kendte brands fra top til tå uden at ruinere dig selv. I butikken finder du en lang række danske og internationale modebrands indenfor tøj og forskellige typer accessories, der som velbevarede genbrugsfund ikke fejler det mindste.

Du kan også vælge at sælge ud af dit eget brugte designertøj, og lade det kompetente personale stå for promovering og salg af dine varer i butikken. For hvert et salg, der laves på dine ting, deles indtægten ligeligt mellem dig og butikken. Sælges dit tøj ikke i løbet af de to første måneder, afhenter du blot dine sager igen. Du kan derfor nemt og omkostningsfrit give dine aflagte yndlingsbukser en fornyet chance i rampelyset, og lade andre få glæde af dine fejlkøb og tøj, du ikke længere bruger.

Adresse: Godthåbsvej 57, 2000 Frederiksberg
Kontakt og åbningstider: www.firstclasssecondhand.dk

I butikken forhandles tøj, solbriller, tasker, sko og smykker, og du kan derfor sammensætte hele og komplete outfits under dit besøg. Prisen varierer fra mærke til mærke, og ofte kan du finde fund til under det halve af nyprisen.

 

Der kommer hele tiden nye designervarer i butikken, efterhånden som nye sælgere kommer til. Nye varer styles og og lægges op på First Class Second Hands’ Instagram, hvor du også kan blive inspireret til nye looks og sammensætninger.

 

Passionen for mode skinner igennem i butikken på Godthåbsvej, og kun udvalgte modebrands finder vej til bøjerne. Gå derfor på jagt blandt mange forskellige mærker som Marc Jacobs, Sonja Rykiel, Moschino og Baum & Pferdgarten.

Du finder First Class Second Hand her: