ENIGMA HAIR – STYR PÅ HÅRET MED MILJØVENLIGE PRODUKTER

Frisør-teamet hos Enigma har selv oplevet på egen krop, hvad produkter med skadelig kemi har af negative konsekvenser for helbredet. Derfor tages der kun produkter uden skadelig kemi i brug, når der skal farves, klippes og styles i frisørsalonen.

Besøg Enigma Hair i Humlebæk eller på deres hjemmeside og Facebook.

Der er gode muligheder for at få en lækker hårkur og klipning i Humlebæk, som både tager hensyn til dit hår, din sundhed og ikke mindst miljøet. Hos Enigma finder du frisører med mange års erfaring, der løbende holder sig opdateret med de nyeste produkter og tendenser på det grønne område.

I frisørsalonen kan du få en række klassiske behandlinger som eksempelvis farve og klip af hår og en kærlig behandling af dine bryn og vipper. I behandlingerne anvendes nogle enkelte udvalgte produktserier, som eksempelvis det miljøvenlige hårplejemærke Kevin Murphy, der ikke indeholder skadelig kemi. Det vil sige, at der blandt andet ikke er ammoniak, parabener, silicone og kunstig parfume i produkterne. Det er også muligt at købe produkterne med hjem direkte fra salonen, så du kan fortsætte den grønne behandling på hjemmefronten.

Adresse: Humlebæk Strandvej 95, 3050 Humlebæk
Kontakt og åbningstider: www.enigmahair.dk

Hos Enigma finder du frisørerne Signe, Nadia og Malou. Trioen åbnede salonen i 2016 efter at have arbejdet sammen i en del år forinden.

 

Enigma ligger på hjørnet af Torpenvej og Humlebæk Strandvej, og salonen er både lys, moderne og rummelig.

 

I behandlingerne anvendes kun produkterserier, som teamet har et stort kendskab til, og som både tager hensyn til sundhed og miljø.

Du finder Enigma Hair her: