Elisabeth Gierus – økologisk skønhed

Ansigtsbehandling hos Elisabeth Gierus er afslapning, anti-stress og ren forkælelse – med naturlige og økologiske skønhedsprodukter.

Besøg Elisabeth Gierus på Frederiksberg eller på hendes hjemmeside med webshop, Instagram og Facebook.

Siden 1994 har Elisabeth Gierus arbejdet som kosmetolog og hun udvikler i dag sine egne økologiske skønhedsprodukter. De er udviklet til at afhjælpe de hudproblemer, vi alle sammen kan ramle ind i -uanset alder. Det var netop problemer og erfaringer med uren hud og senere hudkræft, der gav Elisabeth lysten til at udvikle sine egne produkter.

Der er noget virkelig rart ved tanken om, at man ikke smører sig ind i alt muligt stads og passer på sin hud med naturlige produkter. Denne mulighed får du hos Elisabeth Gierus. Produkterne er udelukkende skabt af naturlige og økologiske ingredienser og indeholder planteekstrakter, vitaminer og antioxidanter. Alt det, din hud har godt af for at bevare gnist og glød. Produkterne er 100% danske og er selvfølgelig fri for parabener og andre skadelige tilsætningsstoffer.

Adresse: Gl. Kongevej 171 A, 1850 Frederiksberg C
Kontakt og åbningstider: www.elisabethgierus.com

Den grønne ansigtsmaske indeholder franske mineraler, også kaldet grønt hav-ler, som er den mest effektive mineral-ler til huden i verden. Og så kan den også bruges til kroppen.

 

Kakaobønner og økologisk skønhedspleje

Økologiske kakaobønner og chokoladeekstrakter er ikke kun en fornøjelse at spise, din hud er også ret vild med kombinationen. Kakaobønnen er fyldt med antioxidanter, som beskytter huden, og Elisabeths Creme de la Creme Chocolat er en lille gave til krop og sjæl, der efterlader din hud blød og lækker.

 

Økologiske skønhedsprodukter er også for mænd

Din hud er babyblød efter behandlingen, og fortsætter du med de naturlige og økologiske produkter, bliver huden ved med at være blød og lækker.

 

Elisabeth Gierus Skincare er danske økologiske hudplejeprodukter udelukkende baseret på naturens egne ingredienser. Serien består af 38 produkter, der alle er personligt udviklet af Elisabeth.

Du finder Elisabeth Gierus HER: