EDEN COPENHAGEN – bæredygtig livsstil med poesi, æstetik og holdning

EDEN Copenhagen viser bæredygtighed frem fra sin feminine side, og samler stilfuld fashion, skånsomme plejeprodukter og elegant interiør under samme tag i indre København.

Besøg EDEN Copenhagen i Indre By eller på deres Instagram og Facebook.

I de charmerende rå butikslokaler midt på Store Kongensgade byder EDEN Copenhagen indenfor til et bæredygtigt univers af nøje udvalgte livsstilsprodukter. Her finder du alt fra  blide sæber, dragende kunst og indtagende smykker til kantet lertøj, smagfuld gin og fashionable modegenstande.

Men selvom farverne er sarte og duftende milde, er holdningerne stærke. De mange forskellige produkter vælges nemlig ikke blot med æstetik og fryd for øje, men vælges også ud fra det enkelte brands forhold til mennesker og miljø. For at ende på hylderne hos EDEN Copenhagen, skal produktet være ansvarligt produceret og fri for skadelig kemi. Du kan derfor trygt gå på opdagelse i fairtrade, genbrugsmaterialer og økologisk velvære indenfor livsstilsbutikkens fire pastelfarvede vægge.

Adresse: Store Kongensgade 85, 1264 København K
Kontakt og åbningstider: www.facebook.com/EDEN-Copenhagen

EDEN Copenhagen har samlet produkter indenfor mode, bolig og skønhed, så du ikke behøver trave byen tynd for at leve mere bæredygtigt i din hverdag.

 

I butikken må du godt lade dig friste og forsøde hverdagen lidt ekstra. Hvad med en flaske økologisk rabarber gin til festen eller en flaske kold øko-rosé i sommervarmen?

 

Skønhed kommer i mange former og farver, og hos EDEN Copenhagen kommer den også i en bæredygtig version. Med sit brede sortiment er butikken også et oplagt sted at finde en gave, næste gang familien eller vennerne skal forkæles med en ting, der er betænksom i mere end én forstand.

Du finder EDEN Copenhagen her: