Ecouture – økologisk tøj til kvinder med sans for etik og hang til glamour

Kjoler med masser af selvtillid og sus i skørterne. Det er kjoler født af kærlighed til det kvindelige, det smukke og det stærke. Tør du vise, hvem du er?

Besøg Ecouture i deres showroom i København centrum, eller på deres hjemmeside med webshop, Instagram og Facebook.

Ecouture er et eventyrland af smukke øko-kjoler, nededele og toppe. Det er for alle os, der elsker farver, fest, teater, kvindelighed og forførelse. Og bæredygtig mode. Bag de farverige kreationer står Johanne Helger Lund, der har designet tøj med respekt for mennesker og miljø siden 2003.

Alt Ecoutures tøj er lavet af miljøvenlige tekstiler, oftest naturlige tekstilfibre som økologisk bomuld, hør, hamp, silke og uld; fibre, som kan dyrkes miljøvenligt og efter reglerne for økologisk jordbrug. Det er tekstiler mærket af organisationer som GOTS eller schweiziske IMO.

Showroom adresse: Læderstræde 5 (indgang i porten), 1201 København K
Kontakt og åbningstider: www.ecouture.dk

Økologiske kjoler

Ecouture har sus i skørterne, men opfører sig ordentligt. Det er kjoler født med respekt for natur og mennesker. Alle tekstiler er økologiske og produceret så miljørigtigt som overhovedet muligt. Det betyder også ordentlige forhold til dem, der syr tøjet og en løn, man kan leve af. Ecouture går gerne med til både hverdag og fest og passer til både diva og til business. Det er kjoler med rank ryg og god samvittighed.

 

økologiske kjoler

“Bæredygtighed er min kæphest. Jeg kæmper for at passe på den verden, vi lever i, og jeg går ikke på kompromis med etik og miljø. Jeg vil bruge materialer, som ikke har forurenet vildt undervejs, og jeg vil være sikker på, at det går godt for dem, der lever af at lave mit tøj. Designet kommer først, men tøjet skal OGSÅ være bæredygtigt. Så jo, vi laver divatøj med fuld skrue! Men det sker med respekt for mennesker og miljøet.” Citat Johanne Helger Lund.

 

økologiske kjoler

Ecoutures kjolesalon er også et showroom og arbejdsværksted. Her tænkes store tanker, designes og udvikles, og du er velkommen forbi efter fyraften for at prøve, røre, se og fornemme, hvad bæredygtigt tøj handler om.

Du finder Ecouture her: