EcoEgo – Det mindste og hyggeligste øko-varehus

Det mindste og hyggeligste øko-varehus.

Besøg EGOECO i Centrum eller på deres hjemmeside med webshop og Facebook.

EcoEgo er en grøn livsstilsbutik, hvor du kan få det hele – eller i hvert fald har virkelig mange ting at vælge imellem til dig, din familie, din fritid, bolig og kontor. Tøj, sæber, cremer, rengøring, kopper, tekstiler, sæber, lys, kaffe, chokolade – ja, hvad kan du nærmest ikke få!

Alt er udvalgt og håndplukket, så de opfylder kriterier om at være enten fairtrade, ressourcebesparende, miljøvenlige, certificeret økologiske, veganske, naturprodukter, lavet af genbrugsmaterialer eller på anden måde produceret med respekt for dyr, mennesker og miljøet.

Bryan, som startede EcoEgo er inkarneret miljøforkæmper og et omvandrende leksikon inden for alt, hvad der har med bæredygtighed at gøre. Green Living Made Easy er filosofien, og man følger ham gerne.

Adresse: Nørre Farimagsgade 82, 1364 København K
Kontakt og åbningstider: www.ecoego.dk/

EcoEgo bruger energibesparende el-produkter og belysning, vandbesparende produkter, sorterer affald, og genbruger hvad de kan af plast, metal og papir. Samtidig køber de grøn strøm og støtter miljø- og sociale projekter og arbejder ud fra en “Nul CO2” politik.

 

Hos EcoEgo drømmer de om en sund og sikker verden; en verden hvor vandet, luften og jorden er ren og ikke fyldt med forurening; en verden hvor folk handler med respekt for naturen, dyr og hinanden.

 

ecoego1

Alle varer i butikken – både den fysiske og webshoppen – er udvalgt, så de opfylder kriterier om at være enten fair trade, ressourcebesparende, miljøvenlige, certificeret økologiske, veganske, af naturprodukter, lavet af genbrugsmaterialer eller på andenvis produceret med respekt for dyr og mennesker.

 

Du finder EcoEgo her: