DOGSWIM – PROFESSIONEL OG KLORFRI HUNDESVØMMEHAL

Hos Dogswim er det ikke kun din hund, som får en kærlig behandling under svømmetræningen -også miljøet sparres for klor, plastfibre og skadelige kemikalier, som ellers er forbundet med drift af svømmehaller.

Besøg Dogswim i Helsingør eller på deres hjemmeside og Facebook

Dogswim er en moderne og professionel hundesvømmehal for hunde, som har brug for skånsom behandling i forbindelse med genoptræning, skader eller vandskræk. I spidsen står hundeelsker og hydroterapeut Lisa Schønnemann, som selv har oplevet at have hund med rygproblemer. Da de eksisterende hundesvømmehaller ikke levede ikke op til hendes krav om tryg, personlig og miljøvenlig behandling, tog hun sagen i egen hånd!

I dag er stalden omdannet til en bæredygtig svømmehal for hunde med forskellige behov. Der er tænkt miljø- og brugervenlighed ind i hele processen, og det kan mærkes. I skyllerummet er der installeret vandbesparende brusere, og hallen rengøres med miljøvenlige produkter uden mikroplast. Det klor-fri bassin renses med ilt og kobber-plader, og vandet opvarmes med et svanemærket jordvarme-anlæg. Selve hallen er indrettet med omtanke for dig og din hund, og er derfor også særligt velegnet til kørestolsbrugere. Dogswim er nemlig en svømmehal med plads til alle, og også service-hunde og deres ejere skal have glæde af den nøje tilrettelagte svømmetræning.

Adresse: Holmenevej 19, 3140 Ålsgårde
Kontakt og åbningstider: www.dogswim.dk

Tryghed er hovedelementet i svømmetræningen, og ingen hunde skal føle sig utrygge i bassinet. Derfor er der selvfølgelig svømmeveste for hunde i alle former og størrelser -fra Chihuahua til Irsk Ulvehund.

 

Svømmetimerne er private, så al opmærksomheden er på dig og din hund. På den måde kan I koncentrere jer fuldstændig om svømmetræningen uden at blive forstyrret af andre hunde og deres ejere.

 

På skærmen i svømmehallen kan I følge med i din hunds svømmebevægelser, og se om der er skavanker, eller brug for andre svømmeteknikker.

Du finder Dogswim her: