Det ender grønt – sæt spot på din egen grønne omstilling og mød hverdagens klimahelte

Forandring starter med viden og inspiration, og hos Det ender grønt får du et skud smittende motivation ovenikøbet. Med sin journalistiske ekspertise og klimaaktiviske tilgang er virksomheden ekspert i konstruktiv og grøn historiefortælling gennem levende tekst og podcast.

Besøg Det ender grønt online på hjemmesiden, Instagram og LinkedIn.

De bæredygtige, konstruktive historier er i accelererende vækst, og med sit nysgerrige sind og handlekraftige væsen omdanner journalist og inspirator, Lene Outzen Foghsgaard, dem til relaterbare fortællinger i tekst og lyd, så de kan inspirere og sprede sig og bliver til flertallet.

Vi kan nemlig allesammen bidrage til en bæredygtigere klode, hvis bare vi bliver guidet på vej med tydelig hjælp til hvordan! I kommunikationsvirksomheden Det ender grønt dedikerer Lene derfor sine evner til at få landets ildsjæle og bæredygtige initiativer frem i lyset og motivere til handling gennem de gode eksemplers kraft. Målet er at gøre viden om den grønne omstilling tilgængelig og vedkommende for både borgere, virksomheder, kommuner og organisationer.

Virksomheden blev stiftet i 2019, og målet har været klart fra start: Den fælles vej ud af klimakrisen er grøn! Derfor samarbejder virksomheden udelukkende med klodeansvarlige mennesker, der handler aktivt på at omstille deres forretning i en bæredygtig retning. Som kunde er du i engagerede, sikre hænder fra start til slut, hvor abstrakte visioner omdannes til autentiske og konstruktive budskaber, der skaber genklang, værdi og virkelyst hos dine modtagere.

Læs mere på Det ender grønt’s hjemmeside, og lyt til podcast serien Hverdagens Klimahelte – en con amore serie om grønne ildsjæle og initiativer.

Kontakt: www.detendergrønt.dk

Lene Outzen er klimaktivist ind til benet, og har mere end 25 års erfaring som journalist, tekstforfatter og redaktør. I dag er evnerne som nysgerrig skribent og relationsskabende lydmager 100% dedikeret til at sprede ringe og vække interesse for den grønne omstilling i hele landet.

 

Du kommer helt tæt på, når Det ender grønt sætter fokus på landets grønne ildsjæle og deres bæredygtige initiativer og projekter i podcasten ‘Hverdagens Klimahelte‘.

 

Det ender grønt har bl.a. løst opgaver for Sustain Daily, Gladsaxe og Middelfart Kommune, Merkur Andelskasse, Klimafolkemødet og forældreindsatsen Ditbarnsfremtid.