DEJAVU DESIGN -VINTAGE INTERIØR FRA 50′, 60′ OG 70’ERNE

Dejavu Design lever op til sit navn og samler gammel klassisk designinteriør. I butikken kan du derfor tage et smut tilbage i tiden, og gå på opdagelse i årtiernes mangeartede boligtrends.

Besøg Dejavu Design på Frederiksberg eller på deres hjemmeside, Instagram og Facebook.

Genbrug har aldrig været mere in, og der er derfor god grund til aflægge Dejavu Design et besøg. Butikken bugner nemlig af udvalgt boliginteriør i bedste retro-stil, så du kan finde eller genfinde klassikere fra fortidens farverige og stilrene boligindretninger.

Alle varer er udvalgt med 50′, 60′ og 70’ernes karakteristika for øje, og udvalget i butikken byder både på gamle designervarer og skæve enestående genbrugsfund af bedste kvalitet. Sortimentet ændrer sig løbende i takt med, at der kommer nye ting til, så du altid kan være sikker på at finde spændende genbrugssager indenfor møbler, lamper, pyntegenstande, køkkenting og andre kategorier indenfor bolig og interiør.

Adresse: H. C. Ørstedsvej 66, 1879 Frederiksberg
Kontakt og åbningstider:  www.dejavudesign.dk

I butikken finder du danske klassiske designervarer, der aldrig går af mode, og som med garanti kan peppe hvert et hjem op med sine dekorative former og farver.

 

Der lægges vægt på kvalitet og holdbarhed, og du kan derfor være sikker på, at varerne i butikken er i god stand og med stor sandsynligvis har mange gode leveår endnu. På den måde er du både med til at forlænge de smukke varers levetid, og sikrer dig boliginteriør, som du kan have med dig mange år ud i fremtiden.

 

På Dejavu Designs Facebook-profil kan du se butikkens nyeste varer, og reservere tid til at besigtige de varer, du falder for. På den måde kan du holde øje med gode tilbud hjemmefra stuen, og slå til når de rette fund melder sig.

Du finder Dejavu Design her: