CYKELVEN – CYKELGLÆDE PÅ ARBEJDSPLADSEN MED DET RULLENDE VÆRKSTED

Det skal være nemt og komfortabelt at komme rundt i landet på to hjul, hvis vi skal give privatbilen baghjul. Cykelven holder dig og dine kollegaer grønt kørende med sit mobile cykelværksted, og tager kærligt hånd om jeres cykler, mens I er på arbejde.

Besøg Cykelven online på deres hjemmeside og Facebook.

Cykelven er eksperter i cykler og danskernes vaner, og kender alt til de udfordringer, der kan være forbundet med at vedligeholde en cykel i en travl hverdag. For når gearene pludselig sætter sig fast eller dækket spontan-punkterer på vej til arbejde, kan der godt gå dage, uger eller måneder, før turen til den lokale cykelhandler passer ind i skemaet.

Med Cykelven kan du og dine kollegaer komme denne tendens til livs, og få glæde af de miljø- og sundhedsmæssige fordele, som en aktiv cykelkultur på arbejdspladsen skaber. Socialøkonomiske Cykelven indgår nemlig aftaler med virksomheder, der ønsker at fremme en miljøvenlig infrastruktur på arbejdspladsen og give sine medarbejdere en grøn gave. Det mobile værksted ruller ud på matriklen og inviterer rustne cykler og flade dæk indenfor til et eftersyn og spreder samtidig masser af cykelglæde gennem lokale initiativer. På den måde kan du og dine medarbejdere slippe for bøvlede reparationstider, og istedet udnytte arbejdstiden fuldt ud med et fleksibelt eftertjek.

Læs mere om hvordan din arbejdsplads kan få glæde af Cykelven på: www.cykelven.dk

Cykelven har stor erfaring med cykeladfærd, og rådgiver også virksomheder med bl.a. udvikling af cykelkampagner, adfærdsundersøgelser og kortlægning af kort og veje. Målet er at promovere hverdagscyklisme og gøre cyklen til en del af arbejdspladsers grønne agenda.

 

Fællesskabet er i fokus på flere måder hos Cykelven. Udover at bidrage til et styrket cykelfællesskab på arbejdspladsen, er det mobile cykelværksted også registreret socialøkonomisk virksomhed. Det betyder blandt andet, at den nytænkende virksomhed ikke kun arbejder med sundhedsfremme og miljøudfordringer, men også har et socialt fokus rettet mod udsatte i samfundet.

 

Der er mange fordele ved at tilknytte Cykelven til din arbejdsplads. Konceptet kan blandt andet tænkes ind som et anderledes personalegode, der skaber stor værdi på sundhedsfronten for medarbejderne, og som samtidig tæller højt på virksomhedens miljøindsats.