Copenhagen Cartel – forførende badetøj i genanvendt hav-plast

Giv din badeoplevelse et bæredygtigt og moderne twist med farvestrålende bikinier og badedragte fra Copenhagen Cartel. Det nytænkende badetøjsbrand omdanner plastaffald fra verdenshave og strande til fashionable designs og spændende tekstiler – helt uden brug af farlige kemikalier.

Besøg Copenhagen Cartel på deres hjemmeside med webshop eller på Instagram og Facebook.

Et opsigtsvækkende møde med verdenshavenes tilstand blev startskuddet for Copenhagen Cartel, der slog dørene op i 2019. Brandet fremstiller badetøj af 100% genanvendt nylon, og ønsker med sin produktion at bidrage aktivt til oprydningen af den enorme mængde plastik, der forurener havene verden over. Resultatet er et lækkert sortiment af badetøj i klassiske og forførende designs, som du kan sammensætte på kryds og tværs af farver, modeller og udtryk.

Copenhagen Cartel er stiftet af Katrine Lee Larsen, der ved at bosætte sig på Bali har oplevet den kritiske plastforurening på tæt hold. Lysten til at gøre en forskel for øens smukke natur førte til et samarbejde med NGO’en Healthy Seas. Organisationen har nemlig fundet en metode til at nedbryde bjærgede fiskenet til fibre, der kan væves til et nyt materiale, som er særlig egnet til at lave badetøj af. Den bæredygtige vision har siden fungeret som grøn tråd gennem alt fra produktion til færdig produkt på webshoppen. Hang tags laves eksempelvis med sojatryk i stedet for petroleum, poser til indpakning fremstillet af majs, og overflødige indsyede mærker med vaskeanvisninger er bevidst valgt fra.

Udforsk det fristende sortiment på www.copenhagencartel.com, hvor du også kan læse mere om konceptet bag det bevidste badetøjsbrand.

Kontakt og webshop: www.copenhagencartel.com

‘Planet before Profit’. Sådan lyder visionen fra stifter, Katrine Lee Larsen, der ved at kombinere fashion, teknologi og miljøudfordringer sætter fokus på klodens tilstand.

 

Genanvendelse af plastaffald har aldrig været mere moderigtigt. Alle styles hos Copenhagen Cartel er fremstillet af 100% genanvendte eller miljøansvarlige materialer.

 

Det genanvendte nylon-tekstil er fremstillet af fibre fra plastikaffald og er  langt mere holdbart end almindelig nylon materiale. Læs mere om materialer og produktion her.