Copenhagen Bicycles – cykeludlejning og miljøvenlige reparationer på abonnement

Udforsk København på en klimavenlig cykel, og vær med til at skabe en grønnere hovedstad. Copenhagen Bicycles har mere end 2500 udlejningscykler rundt omkring i byen, og reparerer også din cykel i de socialøkonomiske butikker på Hovedbanegården og i Nyhavn.

Besøg Copenhagen Bicycles i Indre By eller på deres hjemmeside, Instagram og Facebook.  

Midt i to af Københavns mest kulturrige kvarterer finder du Copenhagen Bicycles, der forener cykelkultur og turisme med samfundsansvar. I de kombinerede cykelværksteder og butikker er fremtiden nemlig i fokus, og den er både grøn og social inkluderende. Her uddannes et åbent og mangfoldigt team, som tager bæredygtige reparationsmetoder i brug for at minimere klimabelastningen. Alle cykeldele repareres eksempelvis fremfor at blive skiftet ud, håndklæder erstatter engangspapir, og cykelolie fjernes med kaffegrums.

I 2020 slog den socialøkonomiske virksomhed dørene op for et helt nyt tiltag, som skal gøre det endnu mere attraktivt at vælge cykel over firhjulet transport. Med konceptet RepMyBike, får byens cyklister ubegrænset cykelreparation via et månedligt abonnement, så du undgår spontane omkostningfulde reparationer og samtidig altid har en velsmurt cykel i baggården. Copenhagen Bicycles designer også selv et bredt udvalg af brugte cykler, som du kan købe eller leje i butikkerne. I sortimentet af lejecykler finder du bycykler, racercykler, børnecykler, Christianiacykler og elektriske cykler.

Adresse: Nyhavn 44, 1051 København K og Banegårdspladsen 7b, 1570 København V
Kontakt og åbningstider: www.copenhagenbicycles.dk

 

Copenhagen Bicycles er en virksomhed med store visioner, og har blandt andet modtaget Københavns Erhvervspris og TripAdvisors Certificate of Excellence. Værkstederne er også med i Code of Care Copenhagen, og bruger derfor de 17 verdensmål aktivt i målet om at gøre en forskel i verden -ikke kun for miljøet, men også for mennesker på kanten af arbejdsmarkedet.

 

“Det er en menneskeret at kunne komme rundt på en cykel, uagtet den økonomiske situation”. Studerende kan derfor leje en cykel ekstra billigt hos Copenhagen Bicycles. Er din cykel til reparation, får du også en lånecykel med dig hjem, indtil din cykel er godt kørende igen.

 

Gør som de lokale, og kom rundt i København på cykel. Copenhagen Bicycles har et stort udvalg af udlejningscykler, som du kan leje fra deres butik eller på hoteller og andre relevante steder rundt omkring i byen. Du kan også tilmelde dig én af de daglige guidede ture, eller booke en privat tur kun for dig og dine medcyklister. Læs mere, og book en guidet tur her.

Du finder Copenhagen Bicycles her: