Coh&Co – cykler for livet

Et tidligere møntvaskeri på Amager er blevet en hyggelig shop, der sælger nogle af de mest nytænkende cykler set til dato. Hos den danske cykeldesigner Coh&Co er bæredygtighed en urokkelig grundsten, og der lægges mange overvejelser i cyklernes livscyklus og samspillet med omverden.

Besøg Coh&Co på Amager eller online på deres hjemmeside, Facebook og Instagram.

Måske kender du allerede cyklerne fra Coh&Co? Det karakteristiske rå og elegante design skiller sig nemlig godt ud i gadebilledet. Alle pendler- og ladcykler er designet i Danmark og fremstillet i StoneWeave – en unik teknologi, der sammenfletter kulfiber og stenfiber i et materiale, der er 100% genanvendeligt.

Kombinationen af kul- og stenfibre gør cyklen til en letvægter med en nærmest uendelig levetid. I en Coh&Co-cykel er hver detalje designet for at hæve standarden og oplevelsen af, hvad du kan forvente af en cykel. Målet er at skabe sublime cykeloplevelser i hverdagen, og derfor skubber den innovative cykelproducent hele tiden sit design og måden at tænke “cyklist” på.

StoneWeave ruster ikke, og cyklens få metaldele er designet til nemt at kunne udskiftes, hvis nødvendigt. StoneWeave er 100% genanvendeligt, og er det første vellykkede forsøg på at bygge kompositcykler til hverdagsbrug.

Adresse: Telemarksgade 2, 2300 København S
Kontakt og åbningstider: www.cohandco.com

Coh&Co

Coh&Co har lavet et bud på den optimale pendlercykel: Cyklen har åben bagaksel, der gør det nemt at komme til. Det traditionelle kædetræk, der ruster og fedter tøjet med olie, er erstattet af ‘Gates Carbon Drive’, der er et særligt remtræk, som aldrig ruster, ikke skal smøres, og i gennemsnit holder fire gange så længe som almindelige cykelkæder.

‘Anna’ er Coh&Cos prisbelønnede ladcykel, inspireret af inuitternes hundeslæder. Det er en lynhurtig cykel, der er både nem og sikker at transportere dine børn rundt i.

Du finder Coh&Co HER: