Chapung – asiatisk økologi fra stjernekok, frodig junglestemning og tagterrassen

Tag på eventyr for en aften hos restaurant Chapung på det 5-stjernede hotel Manon les Suites. Restauranten serverer økologisk gourmetmad fra det asiatiske køkken i forførende og eksotiske omgivelser. Her er i bogstavligste forstand højt til loftet!

Besøg Chapung i København eller på deres hjemmeside.

Restaurant Chapung byder på asiatisk fusionsmenu skabt af stjernekok Nan Kanokwan Kortaisong, som du måske kender fra Kiin Kiin. Alle måltider er lavet på friske, lokale og økologiske råvarer, og det smages tydeligt at Chapung-kokkene kæler for retterne. Slå dig ned med en drink i den højloftede junglebar, flyv til tops og sæt dig til rette i puderne på tagterassen eller tag plads i restauranten og nyd udsigten over hele København.

Det er svært at forstå, at du står midt på i København, når du tager plads i den vilde og gennemført hyggelig restaurant, der mest af alt leder tankerne hen på eventyr og luksuriøse rejser. Restauranten er en del af den prisvindende og bæredygtige Guldsmeden Hotels, og Manon les Suites er blevet en del af byen. Alle er velkomne, og du behøver derfor ikke være gæst på hotellet for at få del i den unikke oplevelse oplevelse.

Adresse: Gyldenløvesgade 19, 1600 København V
Kontakt og åbningstider: guldsmedenhotels.com/da/restaurant-manon/

Chapung

Guldsmeden Hotels har det økologiske spisemærke i guld og har mellem 90-100% økologi på menukortet på alle deres restauranter. Chapung er ingen undtagelse, og her kan du nyde enkle, lækre retter, skabt fra bunden med de gode råvarer i centrum.

Det ligner noget, du rejser langt for at få, og det bedste er, at du bare kan droppe ind og nyde det hele. Uanset om du bor på hotellet eller ej, kan du svømme hen i poolen eller slå dig ned og glemme alt om, hverdag eller regnvejr.

På toppen af Chapung er der udsigt hele vejen rundt. Her er der god plads til at slå sig ned, uanset om du bor på hotellet eller ej.

Der er højt til loftet og lounge stemning på toppen af taget og det ligner ikke noget, du normalt ser i Danmark. Der er rigtig rart deroppe på toppen.

Du finder Chapung HER: