CAM CAM COPENHAGEN – GOTS-CERTIFICERET TØJ OG TILBEHØR TIL BØRN

Cam Cam Copenhagen designer børnetøj og tilbehør af høj kvalitet, der samtidig efterlader en ren klode til vores børn. Her finder du nemlig GOTS- og OCS-certificerede produkter, som sætter høje krav til arbejdsforhold og miljø.

Besøg Cam Cam Copenhagen på Frederiksberg eller på deres hjemmeside med webshop, Instagram og Facebook

Det er vigtigt med en god start på livet, og produkterne fra Cam Cam Copenhagen er derfor propfyldt med gode værdier, som i den grad er værd at give videre til dine børn. Firmaet har både webshop og fysisk butik, hvor du kan købe brandets egne produkter indenfor alle tænkelige kategorier, der knytter sig til live som nybagt forælder.

Cam Cam Copenhagens tekstilprodukter er produceret på GOTS-certificerede fabrikker, og der er derfor tænkt elementer som økologi, gode arbejdsforhold og bæredygtig emballage ind i produktionen. Andre produkter i sortimentet, som er lavet af eksempelvis træ og metal, er såkaldt OCS-certificerede, hvor der også stilles samme skrappe krav til produktionsforhold. Cam Cam Copenhagen viser med sine funktionelle kreationer derfor én gang for alle, at bæredygtighed, design og æstetik i børnehøjde er vejen, og lægger sig naturligt i forlængelse af det moderne og ansvarsbevidste familieliv.

Adresse: Allégade 21, 2000 Frederiksberg 
Kontakt og åbningstider: www.camcamcopenhagen.dk

Med en GOTS-certificering sikrer du, at der stilles skrappe krav til miljø og produktion. For at opnå en GOTS-certificering skal tekstilprodukter blandt andet indeholde minimum 70% økologiske fibre, og kemiske tilsætningsstoffer skal leve op til stramme miljøkrav og testes for giftstoffer.

 

På Cam Cam Copenhagens webshop og fysiske butik kan du finde alle de ting, du behøver til babyer, børn og nybagte forældre. Kategorierne spænder fra blandt andet babytøj, legetøj, babyudstyr, sengetøj, vægdekorationer og meget meget mere.

 

Cam Cam Copenhagens produktserier er stilrene og gennemførte, og former, farver og funktioner er nøje gennemtænkt. Der er derfor plads til både leg og drømme i det tidsløse og blide univers.

Du finder Cam Cam Copenhagen her: