CAFE PARAPLYEN – GENBRUGSBUTIK, SYVÆRKSTED OG ÅBENT FÆLLESSKAB

Café Paraplyen er en alkoholfri café, der byder alle indenfor med åbne arme. Her kan du både møde ligesindede over en kop kaffe, shoppe genbrugsting på 2. salen og være kreativ i syværkstedet.

Besøg Café Paraplyen på Frederiksberg eller på deres hjemmeside.

I det åbne hus på Frederiksberg arbejder ansatte og frivillige på at skabe et hyggeligt miljø, hvor voksne kan mødes og skabe nye relationer. Fællesskabet i huset er for alle, og der er særligt fokus på, at udsatte personer skal trives og føle sig hjemme. Der er derfor gang i husets café, hvor det alle ugens dage er muligt at købe et solidt måltid mad.

I huset finder du også forskellige kreative og sociale aktiviteter som eksempelvis syværkstedet på 1. sal, hvor du for 20 kroner om måneden kan reparere, sy og strikke i fællesskab med andre. På 2. salen finder du huset genbrugsbutik, hvor sko, tøj og andre gamle sager doneret af lokale kan købes til lave priser. Overskuddet fra salget i butikken går til aktiviteterne i huset, der udover caféen og systuen også omfatter spændende og givende tiltag som eksempelvis foredrag, udflugter og rådgivning m.m. til husets brugere.

Adresse: Nyelandsvej 66, 2000 Frederiksberg
Kontakt og åbningstider: www.paraplyenfrb.dk

Café Paraplyen hører under KFUM’s Sociale Arbejde, og drives af både ansatte og frivillige. KFUM har flere afdelinger rundt om i landet og arbejder til dagligt med forskellige sociale projekter, som har til formål at hjælpe udsatte personer i Danmark.

Du finder Café Paraplyen her: