Café du Nord – økologi og stor smag i rustikke omgivelser

Bæredygtighed kommer i mange former, farver og smagsindtryk. Hos Café du Nord får du økologisk gastronomi og stor smag i rustikke og ikke mindst internationale omgivelser.

Besøg Café du Nord på Vesterbro eller på deres hjemmeside.

Hvis du kender Guldsmedens hoteller, ved du, at de ikke springer over, hvor gærdet er lavest med noget som helst. Sådan er det også med deres spisesteder, der er værd at besøge, uanset om du bor på hotellet eller ej.

“We love food, and we hate waste.” er udgangspunktet også på Café du Nord, der har det økologiske spisemærke i guld (90 – 100% økologi). Oven i de rene råvarer får du kærlighed til velsmagende mad, tilberedt fra bunden af gode råvarer, der får lov til at fylde og stå frem. Her hyldes det naturlige, og de fine råvarer hentes hos små, lokale leverandører, der høster de gode råvarer i sæson.

Café du Nord er et selvstændigt spisested, der ligger ved siden af receptionen i Hotel Guldsmeden Axel. Så når du sidder og hænger ud over en drink eller en lækker middag, er det som at sidde på en café i en hvilken som helst anden storby – den internationale stemning er en del af charmen, og stemningen om aftenen er en fest værdig!

Adresse: Istedgade 12, 1650 København V
Kontakt og åbningstider: www.guldsmedenhotels.com/cafe-du-nord

Du finder Café du Nord her: