Butlers rens og vask – Svanemærket renseri uden skadelige kemikalier

Butlers er Danmarks største renseri, hvor hensyn til klima og miljø hører med, når dit tøj sendes til rens. I renseprocessen bruges nemlig kun miljøvenlige produkter og genanvendt CO2, som skåner både miljø, dit tøj og din krop.

Besøg Bulters Rens og Vask flere steder i København og Nordsjælland eller på deres hjemmeside og Facebook.

Det skal være ‘grønt, nemt og rent’. Sådan lyder filosofien bag det succesfulde koncept hos Butlers. Det landsdækkende renseri har derfor påtaget sig et grønt ansvar og lever som svanemærket renseri op til skrappe krav for miljø og ressourceforbrug. Der renses og vaskes derfor udelukkende med svanemærkede vaskeprodukter, og processen foregår på miljøvenlige patenterede renserimaskiner.

Når du vælger at indlevere dit tøj hos et svanemærket renseri, er du med til at skåne både miljøet og din hud for miljø- og sundhedsskadelige kemikalier. Hos Butlers udsættes tøjet også for mindre slid under vaskeprocessen, da der vaskes skånsomt og ikke anvendes skrappe kemikalier såsom blegemiddel. Dit tøj holder derfor bedre på både form og farve, så du kan bevare dit yndlingstøj i længere tid. Der er derfor både økonomiske og miljømæssige ressourcer at spare, når du sender dit tøj til grøn behandling hos Butlers renserier.

Kontakt og åbningstider: www.butlers.dk
Adresser:
– Rolighedsvej 14, 1955 Frederiksberg C
– Hovedvagtsgade 4, 1103 København K
– Strandvejen 130D 2900 Hellerup
– Holte Midtpunkt 30 2840 Holte
– Farum Bytorv 27 3520 Farum
– Humlebæk Strandvej 48 3050 Humlebæk
– Rundinsvej 28 3200 Helsinge

Butlers har både fysiske butikker i hovedstaden og over 250 indleveringssteder rundt omkring i landet. Udover klassiske vask- og renseri-opgaver tilbyder virkomheden også skrædder-services og rensning af tæpper og læder.

Du finder Butlers Rens og Vask HER: