Buddha Bikes – second hand-cykler og reperationer i det sociale værksted

Hold cykelgejsten oppe hele året rundt med hjælp fra cykelkyndige Buddha Bikes. Det socialøkonomiske værksted tager din trofaste cykel under kærlig behandling, og står klar med velsmurte genbrugscykler, hvis tyven har været på spil i din gade.

Besøg Buddha Bikes på Østerbro eller på deres hjemmeside, Instagram og Facebook.

I Danmark vælger mange af os cyklen, når vi skal på arbejde, hente børn i vuggestuen eller transportere tunge poser hjem fra supermarkedet. Den blomstrende cykelkultur har mange fordele for miljøet og vores sundhed, og gør os samtidig til storforbrugere af den klimavenlige jernhest. Buddha Bikes arbejder i den forbindelse for en bæredygtig cykelkultur, hvor aflagte cykler får en ekstra tur på gaden, og cyklister holdes godt kørende i både vind og vejr, utilregnelig trafik og ustadigt vejr.

I værkstedet på Østerbro står cykelentusiaster og fagfolk klar til at reparere og eftertjekke din cykel, og rådgive dig til den bedste cykeloplevelse ud fra dine specifikke behov. En cykel er nemlig ikke blot en cykel, og Buddha Bikes har derfor et bredt sortiment af lækre istandsatte second hand-cykler og nydesignede modeller konstrueret af brugte cykeldele. Cyklerne varierer i model, pris og størrelse, og hvad end du skal hurtigt, komfortabelt eller opsigtsvækkende fra A til B, kan du med garanti finde et funktionelt, farverigt og føranvendt alternativ hos Buddha Bikes, når du skal handle ny brugt cykel.

Adresse: Emblasgade 175, 2100 København Ø
Kontakt og åbningstider: www.buddhabikes.co

Buddha Bikes har en klar holdning til klima, mennesker og nærmiljø, og reparerer og genbruger istedet for at kassere og købe nyt. Det æstetiske blik er i den forbindelse en stor force hos Buddha Bikes, der selv designer og producerer de mange unikke genbrugscykler i det kreative værksted.

 

Der er mange forskellige modeller at vælge mellem i det altfavnende sortimentet, og der kommer løbende nye modeller til. I kategorierne finder du både børnecykler, ladcykler, retro-cykler og klassiske herre- og damecykler. På Buddha Bikes’ Instagram-profil kan du følge med i udvalget af de nytilkomne cykler.

 

Buddha Bikes har også fokus på at skabe positive forandringer på den sociale front, og cykelværkstedet tilbyder uddannelsesmuligheder for udsatte personer i samfundet. I værkstedet møder du derfor en bred vifte af passionerede mennesker, der med forskellige kompetencer bidrager til at fremme den bæredygtige cykelkultur. Læs også om Buddha Bikes’ socialøkonomiske søstervirksomhed Cykelven.

Du finder Buddha Bikes her: