Bryggen Guldsmeden – bæredygtigt luksushotel et stenkast fra havnebadet

Midt i det charmerende kvarter Islands Brygge i København finder du en grøn oase af luksus og gæstfrihed. Ud over at Bryggen Guldsmeden er smukt og charmerende, har luksushotellet også en gennemført bæredygtig vision.

Du finder Bryggen Guldsmeden i København eller på deres hjemmeside og Facebook.

Guldsmeden Hotels er stærke i at drive bæredygtige hoteller, og det mærkes tydeligt på de ambitiøse tiltag hos Bryggen Guldsmeden. Fra håndklæder og sengelinned af økologiske og genbrugsmaterialer til den økologiske restaurant og øko-produkter på værelserne. Alle værelser har desuden luksuriøse vandbesparende brusere med innovativ NASA-teknologi, der sparer mellem 50-90% af vandforbruget.

Bryggen Guldsmeden har en unik og uhøjtidelig Norden-møder-Bali-stil, der emmer af luksus og varme. I de lunere måneder kan du nyde solen i hotellets grønne gårdhave, der også har en opvarmet pool. Slap af på de behagelige liggestole, nyd en økologisk kaffe eller drink og tag et friskt dyp i poolen. Der er også både dampbad og sauna, så der er lagt op til fuld afslapning. Har du alligevel lyst til at være aktiv, har hotellet også et fitnessrum, der er eksklusivt ud over det sædvanlige.

Bryggen Guldsmeden

Mange af hotellets værelser har balkon med skøn udsigt over den frodige gårdhave.

Bryggen Guldsmeden

Hotellets karakteristiske stil er på samme tid utrolig hyggelig og stilrigtig.

Du finder Bryggen Guldsmeden HER: