Bror & Søster – sjove genbrugsfund og skønne antikviteter

Det er næsten som at være på skattejagt, når du besøger Bror & Søster i den lille snævre stræde midt i Helsingør. Guldet finder du i butikken, der byder på alverdens smukke, skøre og unikke genbrugsfund fra forskellige tidsperioder.

Besøg Bror & Søster i Helsingør eller på deres Facebook.

I den 150 m2 store butik, der i gamle dage husede byens bager, ligger antikvitetsbutikken Bror & Søster. Her finder du genbrug, vintage-fund og andre ting og sager fyldt med sjæl og historie. Gå for eksempel på opdagelse blandt skilte, møbler, malerier, sølvtøj, lamper, samlinger og tæpper. Du kan ofte også gøre en ekstra god handel, når butikken holder tilbud som eksempelvis “Køb 2 ting, og få den billigste gratis”.

Ejer af butikken, Claus Dalsborg, er hærdet genbrugs-entusiast, og har haft butikken siden 1998. Han finder blandt andet nye genbrugvarer til butikken på sine ture til Sverige og i dødsboer på Sjælland. Claus er også arrangør af Helsingør Loppetorv på Svingelport hver lørdag i sommersæsonen, og hver marts måned afholder han et stort indendørs loppemarked i Værftshallerne.

Adresse: Grollowstræde, 3000 Helsingør
Kontakt og åbningstider: www.facebook.com/bror-søster-ting-antik

En utraditionel placering gør Bror & Søster helt unik og byder indenfor til en verden af spændende historier og skæve fund.

 

Sortimentet ændrer sig løbende, og Claus er altid på jagt efter nye ting til butikken. Du kan derfor være sikker på, at der er nye sjove ting at udforske, når du kommer på besøg.

 

Der er nostalgi og gode fortællinger at hente i butikken, og der er helt sikkert noget at komme efter for både børn og voksne.