Bar Hva Be’ Har – økologi og god smag

Bar Hva Be’ Har er et uhøjtideligt spisested med helt igennem god smag. Du bliver forkælet og forført af alt det gode – og så er alt økologisk.

Besøg Bar Hva Be’ Har i Centrum eller på deres hjemmeside.

Du mærker den gode stemning, så snart du træder ind af døren. Glade mennesker på rejse, imødekommende værter og et ‘velkommen indenfor’, uanset om du tjekker ind på restauranten, hotellet eller vil hænge ud til en drink i baren. Det er også helt i orden at nyde den på toppen – på tagterrasen med udsigt over København.

Alt er økologisk og hjemmegjort af råvarer, der er vokset op under gode forhold. De har derfor også Det Økologiske Spisemærke i guld. Faktisk er de indbagte blæksprutter med hjemmerørt mayo noget af det bedste af sin slags, og hvis du endnu ikke har smagt en kylling, der smelter på tungen, har du noget til gode.

Adresse: Bredgade 78, 1260 København K
Kontakt og åbningstider: www.guldsmedenhotels.com/bredgade

Bar’Bette har det økologiske guldspisemærke -og det kan smages!

 

Som del af Guldsmedens Hotels er indretningen gennemført, og der er tænkt bæredygtighed hele vejen rundt.

 

guldsmeden

Bar’Bette er økologi fra morgen til sen aften og er også veludstyret, når det kommer til drinks og cocktails. Kast dig ud i en af klassikerne eller bliv forført af Bar’Bettes helt egne favoritter. Nyd dine drinks med smuk udsigt over København!

Du finder Bar’Bette her: