Blue City – istandsat elektronik med garanti

Gå imod den dominerende brug-og-smid-ud-kultur i elektronik-branchen, og få både god garanti og brugbar elektronik, når du køber genbrugt og istandsat udstyr hos Blue City.

Besøg Blue City i København V, Odense eller Aarhus eller på deres hjemmeside med webshop, Instagram og Facebook.

Blue City arbejder aktivt indenfor den cirkulære økonomi ved at opkøbe og istandsætte brugt elektronik og videresælge med fuld garanti. Det betyder, at du som forbruger kan købe fuldt funktionelt brugt elektronik fra velkendte mærker til en lavere pris – uden at bidrage til en ellers klimabelastende industri. Du kan også sælge dit aflagte elektronik og tjene penge på din gamle telefon, der ellers bare ligger og samler støv i skuffen.

På Blue Citys hjemmeside og fysiske butikker rundt omkring i landet, kan du opleve de mange fordele, der er ved at genbruge frem for at købe nyt. Her finder du alt fra mobiletelefoner, computere, smart watches og spilkonsoller til sportsudstyr, legetøj og værktøj. Blue City tilbyder også at forlænge levetiden på din Iphone, Ipad og smartphone i form af reparationer med samme to-årig garanti, så du ikke behøver købe nyt-brugt, før højst nødvendigt.

Adresser: Vesterbrogade 84, 1620 København V, Vestergade 19, 5000 Odense C og Ryesgade 28, 8000 Århus C
Kontakt og åbningstider: www.bluecity.dk

Blue City har et bredt udvalg af elektronik i sortimentet, og køber også elektronik fra private. Hvis du ønsker at sælge dit aflagte elektronik, kan du få en vurdering i én af Blue Citys butikker.

 

Danskerne bruger i gennemsnit kun deres mobiltelefon i 18 måneder, og fjernsyn i to år (kilde: Blue City). Der produceres derfor uanede mængder af elektronik hvert år, og behovet for at tænke anderledes, innovativt og ikke mindst i genanvendelse af ressourcer, er mere aktuelt end nogensinde før.

Du finder Blue City her: