Black Buddha Jewelry – smykkedesign i krydsfeltet mellem nordisk mytologi og eksotiske Bali

Et design i krydsfeltet mellem den rå nordiske mytologi og spiritualiteten på eksotiske Bali. Black Buddha Jewelry er bæredygtige smykker, som blander det bedste fra begge verdener.

Besøg Black Buddha Jewelry på deres hjemmeside med webshop, eller på deres Facebook og Instagram.

Black Buddhas univers er inspireret af en kombination af det rå Skandinavien og spiritualiteten på det eksotiske Bali i Indonesien. Helle og Linn, skaberne af virksomheden, blev forelskede i historierne fra den nordiske mytologi og ligheden med de gamle balinesiske livsfilosofier om bl.a. universel balance. Smykkerne passer godt i den skandinaviske stil, da de er kompromisløst minimalistiske og ligetil, men samtidig rå, kantede og fulde af følelser. Materialerne, som smykkerne er lavet af, er genbrugt .925 sterling sølv og 100% naturmaterialer såsom lavasten og tigersten. Smykkerne sendes indpakket i genbrugt silkepapir i en lille og fin smykkepung, der er lavet af genbrugte palmeplade fra den indonesiske ø. Palmebladene kommer primært fra ceremonielle kurve, som er blevet brugt til ritualer og fejringer såsom nytår og bryllupper.

Black Buddha Jewelry ønsker at sætte lighedstegn mellem smukke smykker og bæredygtighed. Bæredygtighed i valg af materialer er én ting, men smykkevirksomheden fordrer også social bæredygtighed i valg af lokal arbejdskraft. På Bali er det lokale håndværkere og kunstnere, der laver smykkerne, og prisen for arbejdet besluttes af de lokale. Black Buddha Jewelry ønsker med smykkerne at give lidt tilbage til Bali, af alt hvad Bali giver – trods de generelt fattige kår – af venlighed, gæstfrihed og et generelt positivt syn på livet. Alle smykkerne er desuden blevet velsignet af et balinesisk præste-ægtepar, som hermed sender et ønske om kærlighed og en god og lykkelig fremtid til smykkernes bærere.

Kontakt: www.blackbuddhajewelry.com

“Vi ønsker, vores kunder skal føle sig både sexede og tætte på vores planet på samme tid. For helt ærligt, at bekymre sig om vores jord øger ens hotness-faktor med minimum 50%. Det er videnskabeligt bevist.”

Ligesom det var det for de gamle nordboer, er skønhed vigtigt på Bali. Skønhed er en gave til Guderne, og derfor er håndværket på Bali bemærkelsesværdigt. Bali siges at være hjemsted for verdens dygtigste guld- og sølvsmede.

Smykkerne fra Black Buddha Jewelry er unikke og ufuldkomne perfekte, håndlavet af de bedste lokale håndværkere og kunstnere på Bali, i genbrugte materiale af højeste kvalitet.