Art For Living – økologisk sengelinned som løfter humøret

Hvorfor ikke blive omfavnet af kunst og lade det være det første, du møder om morgenen? Livsbekræftende malerier pryder Vibeke Lerfeldt Bjerkers sengelinned af økologisk og GOTS-certificeret bomuld, der garanterer en farverig start på dagen.

Besøg Art For Living i galleriet i Vanløse eller på deres hjemmeside med webshop, Facebook og Instagram.

Vibeke Lerfeldt Bjerker er en energisk kunstner, som maler moderne malerier med grafisk kant. Kunst er en helt naturlig del af hendes liv, og det har den altid været. Ifølge Vibeke, er kunst noget, man skal mærke. Kunst skal løfte humøret og være en del af hverdagen – og dén holdning har været startskuddet til Art For Living og det kunstneriske og bæredygtige sengelinned.

Bæredygtighed er en mærkesag for Vibeke. Men økologiske tekstiler er ofte i nedtonede farver, og udvalget af spændende print er begrænset. Vibeke ønsker med sit produkt at tilføre mere spræl og livsglæde i økologien. Samtidig var det vigtigt, at produktet blev fremstillet på en blid og hensynsfuld måde af økologiske materialer i god kvalitet. Vibeke brugte lang tid på at finde den rette leverandør til sit sengelinned, og valget faldt på Nordisk Tekstil. Sengelinnedet er derfor 100% økologisk og GOTS-certificeret, hvilket giver dig mulighed for at sove godt, uden unødvendig kemi og med god samvittighed overfor miljøet. Hvis du vil have mere spræl i økologien og nyde livsglad kunst i hverdagen, så er det måske Vibeke Lerfeldt Bjerkers sengelinned, du skal have?

Adresse: Galleri på Dronningelundvej 9, 2720 Vanløse -åbent efter aftale (telefon: 20275141)
Kontakt: www.bjerker.com

Maleriet DONT LOOK DOWN blev malet da Vibeke gik med tankerne om at sige sit job op og fokusere fuld tid på kunsten. Det var grænseoverskridende at tage det spring. I dag er netop dette maleri blevet hendes symbol på, at hun turde gå efter drømmen, og det var oplagt at dette motiv blev brugt på hendes første sengelinned.

 

Maleriet HEARTBEAT er også malet i processen hvor Vibeke gik med tankerne om at springe ud i livet som selvstændig og leve af sin kunst. Under arbejdet med maleriet HEARTBEAT kunne hun mærke afklaringen, og hun vidste, at hun må forsøge altid at følge glæden og sit hjerte. Det har hun gjort lige siden, og selvom intet altid er en dans på roser, så har hun aldrig fortrudt.

 

Maleriet NEVER STOP betyder rigtig meget for Vibeke. Det minder hende om, at den stædighed hun har, og som hun tit har set som en dårlig side i sig selv, blev vendt til noget positivt. Da hun malede maleriet, besluttede hun, at nu og fremover skal hendes stædighed bruges som drive til at få det nye liv som selvstændig til at lykkes. Når der er modstand eller usikkerhed, så skal hun bare blive ved.

 

Du finder galleriet her: