Betterbox – økologiske treats og super food på abonnement

Glæd dig selv med en månedlig treat-box fra BetterBox, der leverer økologiske snacks og bæredygtige produkter lige til døren.

Besøg BetterBox online på deres hjemmeside med webshopInstagram og Facebook.

BetterBox har gjort det ekstra nemt at vælge bæredygtigt, når du skal stille den søde sult. Her kan du nemlig abonnere på bæredygtighed, og få et lækkert, ansvarligt og inspirerende udvalg af snacks og søde sager bragt til dit hjem hver eneste måned. Produkterne håndplukkes og udvælges ud fra forskellige kriterier, og der er derfor både veganske, glutenfri, økologiske og biodynamiske varer at finde i de indbydende bokse.

De lækre treat-boxe kan bestilles på BetterBox’s hjemmeside, hvor du også kan købe dine yndlings-snacks i løssalg i webshoppen. Her er der mange spændende varianter at vælge mellem, både når det kommer til snacks, produkter og abonnement-boxe. Udover de faste treat boxe har BetterBox også et tæt samarbejde med Sustain Daily og de har i fællesskab udviklet en helt unik box med veganske snacks og bæredygtige produkter. I boxen finder du bl.a. frøbomber fra TagTomat, vegansk chokolade, bio-sæbebobler og økologisk helblads-the.

Kontakt og webshop: www.betterbox.dk

‘Office Box’, ‘Super Kids’ eller hvad med en ‘Friday Night Treat’? Der er mange boxe at vælge imellem på webshoppen, og der er helt sikkert noget til enhver smag, uanset om det skal være ekstra sødt, sundt eller samvittighedsfuldt.

 

BetterBox stiller skrappe krav til de produkter, der ender i din box. Du behøver derfor ikke selv vende og dreje hvert et produkt i supermarkedet, når du vil forkæle dig selv uden at skade mennesker, klima og miljø.

 

BetterBox’ abonnementsservice er månedlig og uden binding, og så er der fri fragt på levering til døren. Boxene fremstilles i Danmark og er selvfølgelig lavet i FSC-certificeret papir.

Sammen med Sustain Daily har BetterBox udviklet denne ’special edition box’ med henblik på at inspirere til en en mere bæredygtig livsstil. Læs mere om boksen her.