Better World Fashion – Køb eller lån en bæredygtig læderjakke

Hos Better World Fashion er nye læderjakker designet af 100% genbrug. Køb eller lease din læderjakke, og når du er færdig med at bruge den, sender du den tilbage i Better World Fashions bæredygtige cyklus, så andre kan få glæde af den.

Besøg Better World Fashion online på deres hjemmeside med webshop og Facebook.

Tekstilbranchen har i mange år specialiseret sig i at optimere brug og smid-væk kulturen. Der er fokus på billigere tekstiler af dårlig kvalitet, som skal bruges få gange og derefter bortskaffes – så der igen er plads til at købe noget nyt. Problemet er bare, at denne model overforbruger værdifulde ressourcer og skaber masser af CO2 og forurening. Den skaber få vindere og mange tabere.

Better World Fashion gør det modsatte. De designer unikke læderjakker, skabt af 100% genbrug, cirkulær økonomi og bæredygtighed. Better World Fashion går imod strømmen for at finde frem til et produkt, der kan være med til at gøre vores klode til et bedre sted at være. Her får du muligheden for ofte at skifte mellem deres forskellige designs og samtidig blive en del af løsningen på brug og smid-væk kulturen.

En bæredygtig læderjakke fra Better World Fashion er et kunststykke. Hver jakke bliver skabt af skindet fra flere forskellige genbrugsjakker, hvilket gør den helt unik. Og så er der flere modeller at vælge imellem.

Kontakt: www.betterworldfashion.com

Lån en bæredygtig læderjakke

Hvert stykke genbrugsskind bidrager med sin egen eventyrlige historie. Forestil dig hvis din jakke kunne tale: Én har måske rejst verden rundt, en anden har en speciel kærlighedshistorie fra Paris og en tredje har måske bare været klædeskabets favorit. Historierne lever videre i din jakke, og for en stund bliver du fortæller.  

 

Bæredygtig læderjakke til kvinder

Better World Fashion sælger kun online. Det betyder, at de kan sælge deres jakker til konkurrencedygtige priser. Når du køber en bæredygtig læderjakke, medfølger der et tilbud om en tilbagekøbsordning. Det betyder, at du efter brug leverer jakken tilbage og opnår 50% rabat på din næste bæredygtige læderjakke.

 

bæredygtig skindjakke fra better world fashion

Hos Better World Fashion drømmer de om en verden, hvor så lidt som muligt går til spilde. Derfor har de udviklet deres skindjakker, så alt kan genbruges. Skind, foer og lynlåse – alt er af genbrugsmaterialer, men uden at gå på kompromis med design, kvalitet og pris. Det er bæredygtighed.