Best Behavior og Yogamii – interiør og bæredygtig mode til kvinder, børn og yogier

Bliv inspireret til en farverig, komfortabel og harmonisk livsstil på de ansvarlige webshops Best Behavior og søster-brandet Yogamii. Her forhandles bæredygtig slow fashion og økologisk yogatøj.

Besøg Best Behavior på deres webshop og Facebook samt Yogamii’s webshop og Facebook

Best Behavior og Yogamii er webshops for børn, yogier og kvalitetsbevidste forbrugere. De to brands lægger vægt på bæredygtighed, når det kommer til valg af materialer, produktionsmetoder og arbejdsforhold. De mange skønne produkter er altså fremstillet med omtanke for naturen, for dig og for dem, der producerer dem.

Best Behavior har siden 2001 designet og produceret komfortabelt, farverigt tøj. De to designere bag brandet, Marie og Malene, omlagde i 2013 kursen og besluttede, at bæredygtighed skulle være i højsædet for at de fortsat kunne være en del af modeindustrien. Brandets produkter til kvinder og børn er derfor øko-tex-certificerede og primært produceret af økologisk bomuld under slow fashion-principperne.

Hos Yogamii finder du økologisk og GOTS-certificeret yogatøj, skabt med en passion for yoga, design og et ønske om at gøre tingene rigtigt. Yogamii producerer som én af de få yoga-brands på det danske marked også tøj til mænd. Udover tøj forhandler Best Behavior også interiør og accessories.

Kontakt: www.bestbehavior.com og www.yogamii.org

social ansvarlighed

For Best Behavior og Yogamii er social ansvarlighed én af kerneværdierne. De to brands støtter derfor børnehjemmet Danish Indian Children’s Home for Girls i samarbejde med Danish Indian Child Welfare.

Best Behavior er komfortabelt, bæredygtigt og farverigt tøj til kvinder og børn. Med kerneværdierne ‘mindful’, ‘colorful og playful’ stiler Best Behavior mod at finde balance i hverdagen – med et smil på læben.

økologisk yogatøg

Med funktionelle detaljer, behagelige materialer og enkelt design, er det Yogamiis ønske, at du føler dig godt tilpas i deres tøj og accessories, når du dyrker yoga, pilates, mindfulness eller bare godt kan lide den økologiske og bæredygtige livsstil.

På webshoppen finder du primært produkter fremstillet i økologisk bomuld.