Best Behavior Shop – interiør og bæredygtig mode til kvinder, børn og yogier

Bliv inspireret til en farverig, komfortabel og harmonisk livsstil hos Best Behavior Shop midt på stemningsfyldte Nørrebro. Her forhandles bæredygtig slow fashion fra Best Behavior og økologisk yogatøj fra søster-brandet Yogamii.

Besøg Best Behavior Shop på Nørrebro eller online på Best Behavior’s webshop og Facebook samt Yogamii’s webshop og Facebook

I den hyggelige butik på Blågårdsgade i København bydes børn, yogier og kvalitetsbevidste forbrugere indenfor i kulørte omgivelser i selskab med Best Behavior og Yogamii. De to brands lægger vægt på bæredygtighed, når det kommer til valg af materialer, produktionsmetoder og arbejdsforhold, og de mange skønne produkter er derfor fremstillet med omtanke for naturen, for dig og for dem, der producerer dem.

Best Behavior har siden 2001 designet og produceret komfortabelt, farverigt tøj. De to designere bag brandet, Marie og Malene, omlagde i 2013 kursen og besluttede, at bæredygtighed skulle være i højsædet for at de fortsat kunne være en del af modeindustrien. Brandets produkter til kvinder og børn er derfor øko-tex-certificerede og primært produceret af økologisk bomuld under slow fashion-principperne.

Hos Yogamii finder du økologisk og GOTS-certificeret yogatøj, skabt med en passion for yoga, design og et ønske om at gøre tingene rigtigt. Yogamii producerer som én af de få yoga-brands på det danske marked også tøj til mænd. Udover tøj forhandler Best Behavior Shop også interiør, accessories og andre bæredygtige brands som eksempelvis EcoSparkles og CoffeeBeanies.

Adresse: Blågårdsgade 18, 2200 København N
Kontakt og åbningstider: www.bestbehavior.com og www.yogamii.org

Best Behavior Shop værner om en hyggelig og indbydende atmosfære, og er klar på en god snak med dem, der kommer forbi. Butikken på Blågårdsgade har åbent tirs-fre kl. 11-17.30 samt lørdag fra kl. 11-16.

 

social ansvarlighed

For Best Behavior og Yogamii er social ansvarlighed én af kerneværdierne. De to brands støtter derfor børnehjemmet Danish Indian Children’s Home for Girls i samarbejde med Danish Indian Child Welfare.

 

Best Behavior er komfortabelt, bæredygtigt og farverigt tøj til kvinder og børn. Med kerneværdierne ‘mindful’, ‘colorful og playful’ stiler Best Behavior mod at finde balance i hverdagen – med et smil på læben.

 

økologisk yogatøg

Med funktionelle detaljer, behagelige materialer og enkelt design, er det Yogamiis ønske, at du føler dig godt tilpas i deres tøj og accessories, når du dyrker yoga, pilates, mindfulness eller bare godt kan lide den økologiske og bæredygtige livsstil.

 

I butikken finder du primært produkter fremstillet i økologisk bomuld.

Du finder Best Behavior Shop her: