Beauty Avenue – spa & brow bar er bæredygtig forkælelse

Føler du dig smuk, er du smuk. Har du brug for at styrke den følelse, er et besøg hos Beauty Avenue rendyrket bæredygtig forkælelse.

Besøg Beauty Avenue på Frederiksberg eller på deres Instagram, Facebook eller hjemmeside.

Når du træder ind ad døren, går du ind i et fireetagers skønhedshus dedikeret til netop dét formål: et varmt og plejende tilflugtssted for krop og sind. Beauty Avenue arbejder ud fra en holistisk, naturlig og bæredygtig tilgang til skønhed, der ses som en naturlig balance mellem natur og ressourcer, krop og sind. Et besøg hos skønhedshuset er ren bæredygtig forkælelse og et roligt afbræk fra hverdagen.

”Vi er inspireret af økologi, genbrug og nytænkning. Uanset hvilken behandling du vælger, bliver du pakket ind i økologisk certificerede produkter. Det gør vi, fordi vi går op i både din sundhed, spaterapeutens sundhed, sundheden hos producenterne og hos dem, der dyrker ingredienserne. Og i sidste ende vores planets sundhed”, fortæller stifter Stella Nisreen Kanaan.

Adresse: Forhåbningsholms Alle 3, 1850 Frederiksberg C
Kontakt og åbningstider: www.beautyavenue.dk

Beauty-Avenue-Reception-og-Retail-Area

Vi sørger også for at reducere vores skadelige fodaftryk på planeten ved at vælge leverandører, der har de samme grønne værdier som os”, fortæller Stella Nesreen.

 

Miljø

Vil du gerne forlænge den lækre følelse af din behandling? Så køb nogle af de lækre produkter med hjem!

 

skønhedsbehandling

Alle spabehandlinger starter med en konsultation og et meget dejligt og forfriskende fodbad.

 

Miljø2

Hele behandlingen kan afsluttes med et 20 minutters nap i Relaxation Lounge – så husk at sætte god tid af, så du får det hele med.

 

bæredygtig forkælelse

Tag et afbræk fra hverdagen og forkæl dig selv med pleje for dit indre og dit ydre.

Du finder Beauty Aveny HER: