Be A wear – økologisk tøj og bæredygtighed i to etager

På én af Nørrebros bedste adresser ligger Be A wear, som forhandler certificeret bæredygtigt tøj og livsstilsprodukter til mænd og kvinder.

Besøg Be A wear på Nørrebro eller på deres hjemmeside med webshop og Facebook.

I juli 2017 slog Be A wear dørene op til deres nye store butik, som ligger i Café Louises gamle lokaler på Nørrebrogade. Ejerne af butikken brænder for bæredygtighed, og ønsker at gøre det nemt og attraktivt for forbrugerne at finde frem til de bedste produkter på området. I butikken er det derfor muligt at købe lækre bæredygtige mode-brands og hverdagsprodukter af høj kvalitet, da der sættes skrappe krav til de produkter, der finder vej til hylderne.

Be A wear er Danmarks nuværende største økologiske og bæredygtige tøjbutik, og i løbet af efteråret udvider butikken med endnu en etage, så du kan shoppe bæredygtigt i hele to etager. Underetagen kommer til at byde på sko og børnetøj, og der er planer om at lave et lille økologisk trykkeri, så du kan få trykt personlige print på dit tøj. Fra 2018 er det også muligt at shoppe produkterne online, da Be A wear har fået en webshop på deres hjemmeside.

Adresse: Nørrebrogade 5, 2200 København N
Kontakt og åbningstider: www.beawear.eu

Butikken er nyrenoveret med bæredygtige materialer og genbrugs-interiør, og fremstår lys og indbydende med rustikt bambusgulv og kig til de gamle murstensvægge.

 

Sortimentet spænder fra økologisk tøj fra Neutral og tasker lavet af gamle plastikflasker, til vegansk tandpasta og plastfri karklude.

 

Rundt omkring i butikken hænger der skiltninger, som oplyser dig om de forskellige certificeringer og selve produktionen bag produkterne. Så kan du som forbruger træffe dine forbrugsvalg på et oplyst grundlag.

Du finder Be A wear HER: