Banegaardsbutikken – lækkert genbrug i smukke rå stationslokaler

Spraglede retro-møbler, vintage-smykker og nøje udvalgt second hand-interiør pryder det gamle pakhus midt på Helsingør Station. Butikken indgyder til ro og fordybelse, og er med sin skarpe kontrast til den hektiske pendler-kultur et oplagt pitstop på din rute gennem byen.

Besøg Banegaardsbutikken i Helsingør eller på deres Instagram og Facebook.

I januar 2017 åbnede den indbydende og nyrenoverede genbrugsbutik, hvor udvalgte genbrugsfund sælges til nysgerrige borgere og rejsende. Udvalget i butikken byder på alt fra rustikke møbler og mindevækkende interiør til unikke smykker, keramik og tøj. Alle varer håndplukkes af medejer og genbrugsentusiast Ditte Lindberg Mortensen, som med et stilsikkert øje sikrer et altid spændende og inspirerende udvalg af varer.

Butikken drives sammen med Claus Dalsborg, der også ejer genbrugsbutikken Søster og Bror i Helsingør. Lokalerne har fået en total makeover og fremstår på én gang lys, rå og moderne. Butikken er i sig selv dermed et godt eksempel på, hvordan også gamle pakhuse kan genanvendes på nye sjove måder!

Adresse: Jernbanevej 9, 3000 Helsingør
Kontakt og åbningstider: www.facebook.com/Banegaardsbutikken

Du kan sagtens forelske dig i nogle af de større varer i butikken, som fx gamle klassiske stole og udendørs interiør til terrassen. Toget går nemlig kun få meter fra butikken, så du kan nemt tranportere dine fund med dig, selvom du ikke bor i Helsingør.

 

Der er rig mulighed for at finde ting i butikken, som kan pifte dit hjem op -hvad end du har et fint, raffineret, moderne, sjovt eller råt hjem.

 

Der kommer ofte nye varer hjem i butikken, og du kan være heldig at finde unikke ting, som du ikke vidste, du stod og manglede. Hvad med en gammel maske fra hvem-ved-hvor i verden, som leder tankerne hen på eventyr og rejselyst?