BAMBUI – husholdningsprodukter i bæredygtig bambus

Bring økologi og social bæredygtighed ind i køkkenet med bambusprodukter fra Bambui, og vær med til at nedbringe brugen af plastik i de danske husholdninger.

Besøg Bambui online på deres hjemmeside, Instagram og Facebook.

Bambus er kendt for sin hårdhed, kvalitet og naturlighed, og bambusprodukter er derfor et optimalt alternativ, hvis man ønsker en bedre forvaltning af jordens resourcer. Bambui’s husholdningsprodukter er designet med miljøet i fokus, og navnet kommer af tilgangen til at erstatte plastikprodukter med et mere miljøvenlig materiale. På deres webshop kan du finde alt fra tandbørster og sugerør til sokker og håndklæder fremstillet i bambus.

Når det kommer til bæredygtighed, går Bambui hele vejen. Selve bambusprodukterne er antibakterielle, pesticid fri og BPA-fri, og al emballage kan komposteres. Når du erstatter plastikprodukter med Bambui’s genanvendelige bambusprodukter, er du derfor med til at sikre, at produkterne holder i længere tid i det økonomiske kredsløb. Ved afskaffelsen af bambusprodukterne forurenes jorden heller ikke som ved afskaffelse af plastik, og det samlede miljømæssige aftryk nedsættes i alle dele af produkternes levetid.

Kontakt: www.bambui.dk

Bambus planter

Bliv #GrønMedBambui og følg med i deres spændende rejse mod et plastikfrit hjem. På Bambui.dk kan du læse om forskellige temaer indenfor emnet, og blive klogere på bambus, plastik og cirkulær økonomi.

 

Bambui tandbørster

Bambusplanten har været anvendt til forskellige produkter gennem flere tusinde år, og hvert eneste stykke bambus er forskellig i både fibre, størrelse, tykkelse og vægt. Alle produkterne på webshoppen er derfor autentiske, og er desuden håndlavede.

 

Pift hyggen op med Bambui-sugerør, der er 100% naturlige og genanvendelige. Efter brug kan de vaskes i lunkent sæbevand og renses med den medfølgende sugerørsbørste.