BAISIKELI – SKAB SOCIAL INNOVATION MED DIN CYKEL

Hos Baisikeli får du både cykeludlejning, værksted og forhandler -og så støtter du den bæredygtige cykelindustri i Afrika.

Besøg Baisikeli på Vesterbro eller på deres hjemmeside og Facebook.  

Det er ingen hemmelighed, at cyklen er det ultimative mest bæredygtige transportmiddel, når det kommer til at mindske CO2-udslippet og skåne miljøet. Hos Baisikeli, som er stiftet af fætrene Niels Bonefeld og Henrik Mortensen, har man fat i den lange ende, og tager cykelindustrien et skridt videre.

Bæredygtighed, genbrug og social innovation er nogle af nøgleordene i konceptet for Baisikeli, som bruger cyklen til at skabe positiv forandring for verdens fattigste mennesker. Udover at reparere, sælge og udleje gamle cykler, sender Baisikeli også brugte cykler til Afrika som del af deres mål om at skabe arbejdspladser, uddannelse og bedre transportmuligheder for de lokale. Sammen arbejder Baisikeli og deres kollegaer i Afrika med vidensdeling, og overskuddet fra Baisikelis forretninger går til geninvesteringer i projektet i Afrika.

Der er derfor pludselig dobbelt så mange grunde til at vælge cyklen, næste gang du overvejer at tage bussen rundt i cykelvenlige København.

Adresse: Ingerslevsgade 80, 1705 København V
Kontakt og åbningstider: www.baisikeli.dk

 

Baisikelis cykeludlejning og værksted ligger ved Dybbølsbro St., og byder også på økologisk og fairtrade kaffe, mens du beslutter dig for, hvilken cykel du skal på eventyr med.

 

Baisikeli har værksteder i blandt andet Sierra Leone og Mozambique i Afrika.

 

Indtil videre har Baisikeli sendt over 10.000 brugte cykler til Afrika, til stor glæde for befolkningen og de lokale cykelmekanikere.

Du finder Baisikeli her: