Et fælles talerør for grøn omstilling og et mere bæredygtigt samfund

Vi har siden den spædede start i 2011 haft en ambition om at det skal være nemt at handle bæredygtigt.

Vores drøm er et samfund, hvor hensyn til mennesker, miljø og vores natur bliver taget lige så alvorligt som hensynet til profit og vækst for alverdens virksomheder. 

Alle de virksomheder og brands, der har en profil på vores platforme er medlemmer i GoGreen Danmark-netværket. De lever dermed op til høje bæredygtighedskriterier,  der er defineret efter de produkter eller den service de leverer. Ingen kan dermed købe sig til omtale eller “reklameplads” på vores portaler. Vi er reklamefri zone. 

Her handler du bæredygtigt

Til gengæld elsker vi at dele viden og informationer om vores medlemmer, vise deres passion og unikke løsninger, så vi kan få alle de ægte ildsjæle forrest og frem i lyset!

Her handler du bæredygtigt

Kender du vores bykort? De viser et vigtigt udpluk af virksomheder med et bæredygtigt DNA

Man kan sige, at vi samler på gode historier om seje ildsjæle og passionerede virksomhedsejere, der hver dag sætter en høj barre for måden at drive bæredygtig forretning på. 

Vores app GoGreen Guide skal være landsdækkende. Vi kalder det bæredygtighed on the go

Den fælles stemme er en vigtig del af GoGreen Danmark. Som virksomhed bliver du en del af et stort fællesskab af virksomheder, organisationer og kommuner, der ser dig som en vigtig medspiller i et fælles mål om at opbygge et ansvarligt samfund.  Som borger og forbruger kan du ikke undgå at blive inspireret af alle de seje virksomheder, der allerede nu tager samfundsansvar, så du kan handle bæredygtigt.