Backlund Ecology – din partner i bæredygtige løsninger

Backlund Ecology leverer og rådgiver om bæredygtige og økologiske toiletløsninger til alt fra byggeri til friluftsliv

Besøg Backlund Ecology på deres hjemmeside eller på Facebook og Instagram

Mange reflekterer ikke over de problemer, det medfører, når humane næringsstoffer og organisk materiale ikke bliver tilbageført til dyrkning af jorden, men i stedet bliver skyllet væk med ofte store mængder drikkevand anvendt til vandskyl. Den innovative og visionære virksomhed sælger og rådgiver derfor i bæredygtige kildesorterende eller kildesamlende toiletter, som enten er vandfrie eller ultra vandbesparende. 

Humane næringsstoffer kommer fra planter og kan erstatte kunstgødning, hvis det tilbageføres i systemet som organisk gødning til dyrkning af planter. Arne Backlund har siden 80’erne arbejdet med løsninger, der ikke producerer affald såsom spildevand, men i stedet på en bæredygtig og økologisk måde sparer på drikkevandet og tilbagefører næringsstoffer til jorden i form af gødning og humus til dyrkning i f.eks. permakultur.

Backund Ecology’s løsninger passer både til kloakerede boliger såsom huse, lejligheder, restauranter, hoteller og øko-samfund og til ikke-kloakerede steder som kolonihaver, Tiny Houses, husbåde, og camping. Der er også toiletter til midlertidig brug og transportable toiletter, hvis du er på tur eller på festival. Her tissetragten til piger også kan være til stor gavn. Backlund er desuden eksperter i pilerenseanlæg samt energipil anvendt såvel til energiproduktion og jordrensning som til leg i pilehytter eller huler i børnehaver mm.

Adresse: Holmebjergvej 21, 2950 Vedbæk
Kontakt og åbningstider: www.backlund.dk

Villa 9000/9010 kildesorterende toilet uden vandskyl er nemt at installere steder, hvor der ikke er kloakeret eller samletank. Denne løsning muliggør en økologisk og bæredygtig tilbageføring af humane næringsstoffer fra bord til jord. Indtil nu har ca. 80.000 forbrugere valgt dette toilet. Læs mere om løsningen her.

 

Det ultra vandbesparende og kildesorterende WC EcoFlush bruges bl.a. i økosamfund, i bæredygtigt byggeri, på tagfarm ØsterGro og Restaurant Gro Spiseri, og andre steder hvor der er samletank eller afløbsfrit pileanlæg. Læs mere her.

 

Det ultimative vandbesparende og energibesparende vakuum WC EcoVac er den ideelle løsning i forbindelse med en samletank -nedgravet såvel som placeret over jord.Toiletløsningen bliver bl.a. brugt på steder, hvor der er mange brugere. Læs mere her.

 

Du finder Backlund Ecology her: