Babyfabrikken – Øko-tøj og aktiviteter for dig og din baby

Babyfabrikken bor på Amager. Et lille fint sted med butik og aktiviteter for gravide, babyer, småbørn og deres forældre. Det perfekte sted for dig, der er nybagt forælder eller snart skal være det.

Besøg Babyfabrikken på Amager eller på deres hjemmeside og Facebook.

Babyfabrikken er startet af Penelope og Pernille, der mødte hinanden i mødregruppen i sommeren 2014. Da de små var vokset lidt til, fik de to mødre lyst til at åbne et hus med alle de produkter og aktiviteter, som de selv savnede, da børnene var helt små. I dag fungerer Babyfabrikken både som butik og aktivitetshus. Når du køber et stykke babytøj i Babyfabrikken betaler du automatisk en pant på 20 kr., som du får igen, hvis du afleverer tøjet efter endt brug. De 20 kr. kan du bruge til at købe nyt tøj i butikken, som både sælger nyt og brugt tøj. På den måde kan tøjet genbruges af flere babyer, og du kan købe næste størrelse lidt billigere.

Aktivitetskalenderen byder blandt andet på massage, yoga, svømning, rytmik, legestue og førstehjælpskurser. Den første weekend i hver måned kan du komme til barselscafé, hvor der bliver diskuteret gode temaer for “nyfødte” forældre.

Adresse: Babyfabrikken Parmagade 14, 2300 København S
Kontakt og åbningstider: www.facebook.com/babyfabrikken

Babyfabrikken økologisk babytøj

Ud over sit store udvalg af økologiske babytøjmærker, har Babyfabrikken også sin egen lækre babytøjserie, som er lavet i samarbejde med skrædder Marie Clausen. Tøjet er designet til de små størrelser fra 50-86, og tekstilerne er nøje udvalgte bomulds- og hampstoffer, som alle er økologiske med GOTS-certifikation.

 

babymassage hos Babyfabrikken

Babyfabrikken huser to dygtige behandlere, som giver graviditetsmassage, efterfødsels-massage og zoneterapi til både baby og mor/far.

 

Baby førstehjælpskursus hos Babyfabrikken

I samarbejde med First-8 udbyder Babyfabrikken førstehjælpskurser til forældre med børn i alderen 0-8 år. I løbet af en 3 timers workshop gennemgås teorien omkring førstehjælp til babyer og børn for efterfølgende at blive udført på babydukker. Således du vil være i stand til at udføre teknikker og metoder i praksis.

Du finder babyfabrikken her: