Albi’s kaffebar & second-hand – kaffe-nørderi hjemme hos Camilla og Michael

Hjemmebagte kager, lækker kaffe, hjerterum, events og livemusik i haven. Den står på hjemlig hygge og dejlige smil hos Albi’s. Og hvis du falder for nogle af retro- møblerne, køber du dem bare med hjem.

Besøg Albi’s Kaffebar og Second-Hand i Hornbæk eller på deres Facebook.

Albi’s bor i en charmerende Pippi Langstrømpe Villa med veranda og småsprossede vinduer. Michael og Camilla står selv for både hjemmebag og servering i den lille familiecafé, og især kagerne er to-die-for. Det meste er øko-bagt og tilberedt fra bunden og kaffen kommer fra Just-Coffee, så den er både øko og fairtraide.

Indretningen er retro, og cafeen fungerer på den måde også som second-hand butik – det hele er til salg. Familien bor selv i husets øverste etage og alle er på den måde en del af cafeen. Det vigtigt at have tid til både virksomhed, og i særdeleshed familie – vi er meget enige! Albi’s er opkaldt efter deres ældste datter, Alberte.

Adresse: Nordre Strandvej 354, 3100 Hornbæk
Kontakt og åbningstider: www.facebook.com/Albis-Kaffebar-og-Second-Hand

Hos Albi’s er det ikke samme slags kage der står på menuen hver dag.

 

Haven hos Albi’s er gerne fyldt. Mange cykler en tur forbi den hyggelige have, for den gode kaffe og stemning.

 

Det er ikke kun kager Albi’s har af lækkerier. Camilla tryller også små andre desserter frem, og ligesom med kagerne, er det ikke det samme der er på menuen hver dag.

Du finder Albi’s Kaffebar her: