ACACIA – VEGANSK ØKO-CAFE MED SMUKKE SMAGFULDE ANRETNINGER

Der bliver tryllet med plantebaserede råvarer hos Acacia, hvor æstetik og smag bindes sammen af økologi og kærlighed til det veganske køkken. De smukke anretninger serveres med venlig betjening og en stærk holdning til bæredygtighed.

Besøg Acacia på Frederiksberg eller på deres Instagram og Facebook.

Hvad end du er garvet veganer eller grøn på området, vil du med garanti finde begejstring i menukortet hos Acacia. På kortet finder du både anretninger til den søde og salte tand, og velduftende drikkevarer som varm chokolade og kaffe i flere afskygninger. Alt er 100% plantebaseret og glutenfrit, og over 90% af ingredienserne er økologiske.

Den lyse café er startet af mor og datter, Ida og Alice, der arbejder med kombinationen af bæredygtig cafédrift og eksperimenterende madkunst. Eksempelvis har Acacia sin egen have, hvor der dyrkes spiselige blomster, og alle overskudsråvarer genanvendes i andre sammenhænge for at mindske madspild. For at skåne miljøet mest muligt sælges der også genbrugskopper, som giver dig rabat på de varme to-go-drikkevarer, når du genanvender denne i caféen!

Adresse: Gammel Kongevej 171, 1850 Frederiksberg C
Kontakt og åbningstider: www.facebook.com/acaciakbh

Acacia ligger centralt på Frederiksberg, og du kan derfor nemt lægge vejen forbi på din tur rundt i byen. Caféen er lys og rummelige, og stilen er fin og enkel ligesom det sofistikerede menukort.

 

Menukortet skiftet løbende, og du har derfor rig mulighed for at opleve mange forskellige veganske retter. Råvarerne er økologiske og sunde, og du vil helt sikkert spise dig igennem mange forskellige spændende ingredienser, som du ikke har smagt før.

 

Ingen café uden god kaffe. Ejerne af Acacia går op i fair trade, og der kører derfor kaffebønner fra Coffee Collective igennem kaffekværnen. Med til kaffen hører selvfølgelig også skummet havremælk og i ny og næ måske også en klump vegansk is!

Du finder Acacia her: