a simple life – en livsstilsbutik med fokus på det enkle liv

Budskabet hos a simple life er enkelt: Vi skal forbruge med fornuft, og omgive os med bedre og færre produkter i vores liv. I web-butikken finder du derfor etisk producerede livsstilsprodukter, der bidrager og inspirerer til et liv med mere ro og balance.

Besøg a simple life online på deres hjemmeside med webshop og på Facebook og Instagram.

‘Sustainable minimalism’ er mantraet hos a simple life, der tænker minimalisme ind i æstetik, materialer og sortiment. Farvepaletten er rolig og delikat, og udtrykket er enkelt, elegant og  gennemført på tværs af produkter. På webshoppen finder du det udvalgte sortiment af livsstilsprodukter, der blandt andet favner mode, skønhed, børn og interiør. Der er selvfølgelig også et indbydende udvalg af aromatiske dufte, naturlys og øjenpuder, der hjælper med at bringe mere velvære og selvforkælelse ind i hverdagen.

De lækre produkter udvælges med forskellige kriterier in mente, og det betyder blandt andet at dit køb kan være fremstillet i bæredygtige materialer, produceret efter fairtrade-principper, helt fri for skadelige kemikalier eller tage højde for dyrevelfærd. a simple life samarbejder derudover også primært med små selvstændige brands, der med samme ønske om at bidrage til en bedre verden med sin forretning, sætter planeten over profit.

Bliv inspireret til en bæredygtig hverdag med mere mindfulness på a simples life’s hjemmeside, hvor du også finder tips til film og musik med fokus på et liv i balance.

Kontakt og webshop: www.asimplelife.dk

Farver, former og funktionalitet er perfekt afstemt i sortimentet hos a simple life, der har alt fra undertøj, frakker, kimonoer og smykker til bøger, plakater, kurve og cremer.

 

I løbet af året kan du opleve de lækre produkter på egen krop, når a simple life besøger landets grønne messer og designmarkeder. På a simple life’s hjemmeside og Facebook kan du holde dig opdateret på, hvor du kan møde livsstilsbutikken næste gang.

 

Sæt farten ned, og giv dig hen til nærværet. Bæredygtighed handler også om at passe godt på sig selv, og hos a simple life finder du redskaber og ting, der gør det nemmere at komme helt ned i gear.