ZENZ – ØKOLOGISK FRISØR OG SELVFORKÆLELSE

Selvkærlighed, sundt hår og en masse gode produkter uden skadelige kemikalier. Zens er økologisk frisør med respekt for miljø og mennesker – og så kan du blive klippet af en Danmarksmester.

Besøg Zenz i København eller på deres hjemmeside og Facebook.

Nyder du at give dig selv lidt kærlighed en gang imellem? Så forkæl dig selv med et besøg hos Zenz, som er en grøn frisørsalon, der findes 6 forskellige steder i København. Zenz tager bæredygtighed seriøst – både når det gælder dig, medarbejderne og miljøet. Her får dit hår et vitaminboost, og du får hjælp til at få styr på lokkerne.

Zenz – med Anne-Sophie Villumsen som den drivende kraft – er for alvor dykket ned i problematikkerne om de skadelige kemikalier i vores produkter til hud og hår. Derfor har Anne-Sofie udviklet sin egen Zenz Organic-serie med olier, shampoo, balsam, kur, hennafarver, mineralsk makeup og andre gode sager, baseret på naturlige og økologisk certificerede ingredienser. De fleste af dem er Svanemærket, og alle Pure-produkter er desuden allergimærket (AllergyCertified) og med garanti uden skadelig kemi.

Alle Zenz saloner er certificeret Grøn Salon, som er en frivillig miljøcertificering for frisører, der gerne vil spare på energien og tage hensyn til miljøet i deres daglige drift. I en Grøn Salon er en lang række kemikalier, der ellers er tilladt i Danmark, forbudt at bruge. Læs mere om Grøn Salon her.

Adresser: Guldbergsgade 29, 2200 København N, Grønnegade 36, 1107 København K, Rosenborggade 8, 1130 København K, Sortedam Dossering 101, 2100 Kbh. Ø, Ndr. Frihavnsgade 52, 2100 København Ø og Godthåbsvej 101, 2000 Frederiksberg
Kontakt og åbningstider: www.zenz.dk

Grøn frisør

Anne-Sophie er kvinden bag den ambitiøse kæde og har snart arbejdet 30 år i faget – de sidste 15 år som selvstændig med en passioneret tilgang til miljø og bæredygtighed og en stor inspiration for andre i faget. I 2015 blev Anne-Sophie også kåret som Årets Frisør ved Danish Beauty Awards.

 

Svanemærkede produkter

Zenz har sin egen økologiske serie med selvforkælelse – og så er de Svanemærkede.

 

Zens organic hair

Råd og god vejledning er en del af behandlingen, fx i hvordan dit hår får en naturlig balance. Skal du fx. vaske dit hår tit, fordi det fedter, kan en olieret shampoo mærkelig nok gøre dit hår mindre fedtet. Sundt hår er en hel videnskab, og det er dejligt at få kyndig vejledning fra nogen, der virkelig ved, hvad de taler om.

 

Grøn salon

En ekstra bonus er den gode kaffe á la den, du får på caféerne!

Du finder Zenz her (zoom ud for overblik):

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *