YOGAMII – ØKOLOGISK, FLOT OG FUNKTIONELT

Med yogatøj fra Yogamii bliver din yogaoplevelse endnu mere behagelig – og med god samvittighed oven i købet.

Besøg Yogamii på Nørrebro eller på deres online shop og Facebook.

Yogamii er økologisk og bæredygtigt GOTS-certificeret yogatøj og tilbehør skabt med omtanke – både for naturen, for dig og for dem, der producerer det.

Folkene bag startede Yogamii med en passion for yoga, design og bæredygtighed, og for at gøre tingene rigtigt. Derfor gav det mening at skabe et produkt med et formål. Både med hensyn til at designe tøj til yoga, men også ved at have omtanke for naturen og for de mennesker, der står bag, når vi vælger kvaliteter, produktions-metoder og arbejdsforhold -vigtige ting, som GOTS-mærket er med til at sikre.

Adresse: Du kan finde Yogamiis tøj i deres online shop og i butikken Gul Shop på Blågårdsgade 18, 2200 København N.
Kontakt og åbningstider: www.yogamii.org
Bæredygtig yogatøj

Med funktionelle detaljer, behagelige kvaliteter og enkelt design, er det Yogamiis ønske, at du føler dig godt tilpas i deres tøj og accessories, når du dyrker yoga, pilates, mindfulness eller bare godt kan li’ den økologiske og bæredygtige livstil.

 

social ansvarlighed

For Yogamii er social ansvarlighed en af kerneværdierne. De støtter derfor børnehjemmet Danish Indian Children’s Home for Girls i samarbejde med Danish – Indian Child Welfare.

 

økologisk yogatøg

Dyrk yoga med god samvittighed – Yogamii er både funktionelt, behageligt, økologisk, bæredygtigt og socialt ansvarligt.

 

bæredygtigt yogatøj

Udover at købe Yogamiis tøj online, kan du også finde det hos Gul Shop på Nørrebro, hos diverse yoga- og pilatesstudier eller hos spacentre.

Du finder forhandlere af Yogamii her:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *